La Liga, Εσπανιόλ – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-1: Γκέλα με την ουραγό - Δείτε τα γκολ

La Liga, Εσπανιόλ – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-1: Γκέλα με την ουραγό - Δείτε τα γκολ

Η Ατλέτικο κόλλησε στο 1-1 με την Εσπανιόλ, ανέβηκε στην τετράδα, αλλά έχει ματς περισσότερο από τους διώκτες της και φέτος θα δυσκολευτεί για να βγει στο Champions League

000_1PH9QB
Αναμφίβολα δείχνει κάποια σημάδια βελτίωσης, αλλά η Ατλέτικο δυσκολεύεται να βρει ρυθμό στη La Liga. Αυτό φάνηκε με το 1-1 που παραχώρησε στην Εσπανιόλ, μένοντας αήττητη για τέσσερις αγωνιστικές, μα φαίνεται ότι θα ζοριστεί μέχρι τέλους για να κρατήσει μία θέση στην τετράδα.

Το αυτογκόλ του Σάβιτς (24') έδωσε προβάδισμα στους Καταλανούς, που παρέμειναν ουραγοί της βαθμολογίας. Το τέλειο μονοκόμματο εκτός περιοχής από τον Σαούλ (46') χάρισε τον βαθμό στους Ροχιμπλάνκος, οι οποίοι βρέθηκαν στην τετράδα, μα με ματς περισσότερο από Σοσιεδάδ, Χετάφε που τους καταδιώκουν.



Εσπανιόλ (Αμπελάρδο): Ντιέγο Λόπεθ, Εσπινόσα, Καμπρέρα, Ντιντάκ, Χάβι Λόπεθ, Βίκτορ Σάντσεθ, Ιτουράσπε (71' Μελέντο), Νταρτνέρ, Γου (71' Καγιέρι), Εμπάρμπα (81' Πεδρόσα), Ντε Τομάς

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλάκ, Σάβιτς, Φελίπε, Λόντι, Τρίπιερ, Κόκε, Σαούλ, Παρτέι, Κορέα (69' Βιτόλο), Καράσκο (56' Ζοάο Φέλιξ), Μοράτα (63' Ντιέγκο Κόστα).

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης