Ο Τζόκοβιτς αποθεώνει τον Τσιτσιπά: Μπορεί να γίνει το νο1 του κόσμου στο τένις

Ο Τζόκοβιτς αποθεώνει τον Τσιτσιπά: Μπορεί να γίνει το νο1 του κόσμου στο τένις

O Νόβακ Τζόκοβιτς στάθηκε στην ωριμότητα του Στέφανου Τσιτσιπά μετά τον τελικό στο Ντουμπάι, τονίζοντας πως είναι κάτι περισσότερο από ένας τενίστας

tstisiap-jo
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Νόβακ Τζόκοβιτς μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Ο Νο1 τενίστας στον κόσμο όταν κέρδισε τον Έλληνα στον τελικό του Madrid Open είχε μιλήσει για χάρη του στα ελληνικά και είχε εκθειάσει δημόσια την οικογένεια του.

Στο Ντουμπάι, μετά από τη νέα του νίκη σε τελικό, αναφέρθηκε στον Τσιτσιπά τονίζοντας ότι είναι ώριμος και κάτι παραπάνω από... τενίστας.

«Είναι ήδη ώριμος. Είναι νέος, αλλά είναι εδώ γύρω αρκετό καιρό. Είναι πολύ έξυπνος και σοφός. Ακούσατε και τι είπε στο court. Του είπα μετά το ματς ότι μου αρέσει πολύ αυτό, μου αρέσει πολύ το γεγονός ότι είναι κάτι παραπάνω από τενίστας και ότι πάντα προσπαθεί να μάθει από την εμπειρία και να μάθει κάτι νέο για τον εαυτό του, για να βελτιωθεί.

Αυτό είναι χαρακτηριστικό πρωταθλητή, κάποιου που έχει πολλές πιθανότητες να γίνει Νο.1, να κερδίσει σλαμς και να γίνει σπουδαίος πρεσβευτής του αθλήματός μας. Ήδη είναι, αλλά έχει σπουδαίο μέλλον μπροστά του, είμαι σίγουρος», είπε ο Σέρβος.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης