Europa League: Η Γουλβς η αντίπαλος του Ολυμπιακού για τη φάση των «16»

Europa League: Η Γουλβς η αντίπαλος του Ολυμπιακού για τη φάση των «16»

Η Γουλβς του Ντανιέλ Ποντένσε κληρώθηκε ως αντίπαλος του Ολυμπιακού για τη φάση των «16» του Europa LeagueΗ πρώτη αναμέτρηση θα γίνει στις 12 Μαρτίου στο «Γ. Καραϊσκάκης» και η ρεβάνς στις 19 Μαρτίου στο «Μολινό» 

5041819
Ακόμη μια αγγλική ομάδα θα βρεθεί στο δρόμο του Ολυμπιακού, με τους «ερυθρόλευκους» να κληρώνονται κόντρα στη Γουλβς για τη φάση των «16» του Europa League.

Με οδηγό τη μεγάλη νίκη – πρόκριση στο Λονδίνο απέναντι στην Άρσεναλ, η ομάδα του Πειραιά αντιμετωπίζει τους Άγγλους σε διπλές αναμετρήσεις, με το πρώτο ματς να είναι προγραμματισμένο στις 12 Μαρτίου στο «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ η ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 19 Μαρτίου στο «Μολινό».

Πρόκειται για μια ομάδα που θεωρείται από αρκετούς ως το πιο δυνατό αουτσάιντερ για την κατάκτηση του Europa League μετά τα μεγάλα φαβορί (Γιουνάιτεντ, Ιντερ, Σεβίλλη). Με αρχιτέκτονα τον προπονητή της Νούνο Εσπιρίτο Σάντο,  αποτελεί μια σοβαρή απειλή για τις ομάδες τις Premier League, διαθέτοντας  στο ρόστερ της αρκετά ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα,  φιγουράρει τη δεδομένη στιγμή στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα, δυο βαθμούς πάνω από την Άρσεναλ, ενδεικτικό των… κυβικών που διαθέτει, αλλά και της εξαιρετικής πορείας που διανύει τη φετινή περίοδο.

Όσον αφορά την ευρωπαϊκή της πορεία, στους ομίλους, η Γουλβς κατέγραψε μόλις μία ήττα στον πρώτο αγώνα από την Μπράγκα (1-0 εκτός έδρας) και μία ισοπαλία πάλι απέναντι στην πορτογαλική ομάδα με 3-3 εκτός έδρας. Από εκεί και ύστερα, η αγγλική ομάδα επικράτησε των Μπεσίκτας και Σλόβαν Μπρατισλάβας σε δύο περιπτώσεις. Για τη φάση των "32", οι Λύκοι αντιμετώπισαν την Εσπανιόλ και εξασφάλισαν την πρόκριση με 4-0 από τον πρώτο αγώνα. Στη ρεβάνς, η Γουλβς ηττήθηκε με 3-2 και τον Ποντένσε να μοιράζει την ασίστι για τον δεύτερο γκολ.


RUBEN NEVES SCREAMER & DIOGO JOTA HAT-TRICK! Wolves 4-0 RCD Espanyol | Highlights


ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΤΩΝ "16":

Κλείσιμο
Μπασακσεχίρ - Κοπεγχάγη

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Γουλβς

Ρέιντζερς - Λεβερκούζεν

Bόλφσμπουργκ - Σαχτάρ

Ίντερ - Χετάφε

Σεβίλλη - Ρόμα

Άιντραχτ/Ζάλτσμπουργκ - Βασιλεία

ΛΑΣΚ Λιντς - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης