Ελαμπντελαουί: Να δείξουμε τον χαρακτήρα όλη της χρονιάς, να έχουμε πνεύμα νικητή

Ελαμπντελαουί: Να δείξουμε τον χαρακτήρα όλη της χρονιάς, να έχουμε πνεύμα νικητή

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί δήλωσε συγκρατημένα αισιόδοξος για τη ρεβάνς με την Άρσεναλ, τόνισε πως ο Ολυμπιακός πρέπει να παρουσιάσει το… γνωστό καλό του πρόσωπο και αναφέρθηκε στο ματς του 2015

5044411
Εκπροσωπώντας τους συμπαίκτες του, όντας άλλωστε ο αρχηγός του Ολυμπιακού, ο Ομάρ Ελαμπντελαουί έδειξε αισιόδοξος για την ανατροπή απέναντι στην Άρσεναλ, αύριο βράδυ στο Λονδίνο!

Παράλληλα, μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ο Νορβηγός αμυντικός αποκάλυψε τη συνταγή της επιτυχίας των «ερυθρολεύκων» απέναντι στους «κανιονιέρηδες»…

Αναλυτικά όσα είπε ο Ελαμπντελαουί:

Για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Άρσεναλ το 2015: «Η νίκη μας με 3-2 στο Λονδίνο ήταν μια καλή εμπειρία για μας και ελπίζουμε να κάνουμε κάτι ανάλογο αύριο».

Για τα στοιχεία που πρέπει να δείξει ο Ολυμπιακός: «Πρέπει να δείξουμε την ποιότητά μας και να παίξουμε καλά. Αλλά ταυτόχρονα χρειάζεται να δείξουμε και τον χαρακτήρα που έχουμε δείξει όλη τη χρονιά. Πρέπει να δείξουμε ξανά το πρόσωπο αυτό που έχουμε από την αρχή της σεζόν».

Για το αν υπάρχει έξτρα κίνητρο: «Πάντα έχω υψηλό κίνητρο σε κάθε ματς και προσεγγίζω κάθε παιχνίδι με τον ίδιο τρόπο. Φυσικά είναι ωραίο να αντιμετωπίζεις μεγάλους παίκτες, αλλά εγώ πάντα θέλω να αποδίδω καλά και να βοηθώ την ομάδα μου να κερδίζει».

Κλείσιμο
Για το αν υπάρχει πίστη για την πρόκριση: «Ερχόμαστε με θετική σκέψη και πιστεύουμε πως μπορούμε να πετύχουμε κάτι εδώ. Θα κάνουμε τα πάντα, ξέρουμε πως πρέπει να παίξουμε καλά και θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε το στόχο μας».

Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης