«Πρόβα τίτλου» για Αντετοκούνμπο και Μπακς με νίκη μέσα στην έδρα των πρωταθλητών Ράπτορς

«Πρόβα τίτλου» για Αντετοκούνμπο και Μπακς με νίκη μέσα στην έδρα των πρωταθλητών Ράπτορς

Οι Μιλγουόκι Μπακς επικράτησαν μέσα στο Τορόντο με 107-97, έφτασαν τις 50 νίκες και έκαναν πρόβα τίτλου κόντρα στους περσινούς πρωταθλητές

ante-rapt
Δεν σταματάει πουθενά το φετινό «τρένο» των Μπακς. Η παρέα του Γιάννη Αντετοκούνμπο βαδίζει από νίκη σε νίκη, με τους Ράπτορς να είναι το τελευταίο τους θύμα. Τα... ελάφια έκαναν στον Καναδά πρόβα τίτλου, επικρατώντας των περσινών πρωταθλητών με 108-97 και έφτασαν τις 50 νίκες όντας και η μοναδική ομάδα που το καταφέρνει φέτος και η μοναδική που έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την είσοδό της στα playoffs. Συγκεκριμένα οι «πράσινοι» ανέβασαν το ρεκόρ τους στο 50-8, με τους δεινόσαυρους να πέφτουν στο 42-16.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που ξεκίνησαν πιο δυνατά και είχαν καταφέρει να πάρουν μια διαφορά που είχε φτάσει σε διψήφιο αριθμό. Στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου όμως οι Μπακς έκαναν έναν σερί 11-1, μείωσαν την διαφορά από τους αντιπάλους τους στους 2 πόντους (52-50) και έκαναν πιο εύκολο το έργο τους στην συνέχεια. Μια συνέχεια που τους ανήκε, καθώς στο δεύτερο ημίχρονο δεν κινδύνεψαν, ακόμα και όταν οι Καναδοί πάλεψαν για να τους φτάσουν.

Toronto Raptors vs Milwaukee Bucks Full Game Highlights | February 25, 2019-20 NBA Season


Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Μίντλετον που έφτασε τους 22 πόντους, με τον Αντετοκούνμπο να ακολουθεί με 19, έχοντας επίσης και 18 ριμπάουντ, 8 ασίστ και 3 τάπες, σε μια ακόμα γεμάτη εμφάνιση, ενώ ο Μπλέντσο είχε 17 και ο Λόπες 15 με 5 τάπες.

Για τους ηττημένους ον Σιάκαμ είχε 22 και ο ΦανΦλιτ 14.

Κλείσιμο


Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης