Το μήνυμα του Τσιτσιπά μετά το θρίαμβο στη Μασσαλία για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον

Το μήνυμα του Τσιτσιπά μετά το θρίαμβο στη Μασσαλία για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον

«Το παρελθόν είναι πίσω μας για να μάθουμε από αυτό. Το μέλλον είναι μπροστά μας για να προετοιμαστούμε γι' αυτό. Το παρόν είναι εδώ για να το ζήσουμε» γράφει ο Στέφανος Τσιτσιπάς

tsitsipas-1
Τον απολογισμό του μετά τον θρίαμβο στο τουρνουά της Μασσαλίας - για δεύτερη συνεχή χρονιά - έκανε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μέσω ανάρτησής του στο Instagram.

Στην ανάρτησή του ο Έλληνας τενίστας αναφέρεται στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του επισημαίνοντας ότι οι αγώνες σε «ζωντανό» κοινό είναι «κομμάτι του εαυτού μου» υπενθυμίζοντας ότι οι αγώνες τένις είναι κάτι που κάνει από τα έξι χρόνια του.

«Το παρελθόν είναι πίσω μας για να μάθουμε από αυτό. Το μέλλον είναι μπροστά μας για να προετοιμαστούμε γι' αυτό. Το παρόν είναι εδώ για να το ζήσουμε» ξεκινά στην ανάρτησή του ο Τσιτσιπάς.

«Υπάρχει κάτι στο να αγωνίζεσαι μπροστά σε ζωντανό κοινό. Είναι ενδιαφέρον, είναι "ηλεκτρικό", είναι ζωντανό, είναι μια έντονη εμπειρία και δεν μπορείς να την έχεις οπουδήποτε αλλού. Το κάνω από τα έξι μου, είναι μέρος του εαυτού μου» συνεχίζει.

Όπως γράφει, τέλος, με νόημα «δείχνοντας» στη σκληρή δουλειά που απαιτείται προκειμένου να φτάσει κανείς στο επίπεδο που βρίσκεται τώρα ο Στέφανος Τσιτσιπάς ότι «το κύπελλο κερδίζεται στις ώρες που κανείς δεν βλέπει. Αυτό είναι που το κάνει σημαντικό. Ευχαριστώ Μασσαλία».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης