Super League 1, Βόλος-ΑΕΛ 0-0: Θα ξανασυναντηθούν... στα play out

Super League 1, Βόλος-ΑΕΛ 0-0: Θα ξανασυναντηθούν... στα play out

Βόλος και ΑΕΛ έμειναν ισόπαλες χωρίς σκορ για την 25η αγωνιστική της Super League 1, αποχαιρετώντας έτσι τις όποιες ελπίδες για τα πλέι οφ - Kόκκινη στο 51' ο Μάρκοβιτς για τους Λαρισαίους

5041227
Βόλος και ΑΕΛ έμειναν στο 0-0 και μαθηματικά απώλεσαν κάθε ελπίδα για είσοδο στα πλέι οφ. Με παίκτη λιγότερο λόγω αυστηρής αποβολής του Μάρκοβιτς στο 51' έπαιζε η ομάδα της Λάρισας.

ΜΕ 3-5-2 Ο ΒΟΛΟΣ, ΜΕ 4-2-3-1 Η ΑΕΛ
Ο γηπεδούχος Βόλος είχε σχηματισμό με 3-5-2 έχοντας ως δίδυμο φορ τους Ζοάο και Γκουαροτσένα. Η ΑΕΛ κατέβασε διάταξη 4-2-3-1 με τον Νούνιτς φορ.

Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΛΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΑΕΛ, ΑΡΚΕΤΑ... ΜΙΖΕΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Το α' μέρος δεν προσέφερε ιδιαίτερα καλό ποδόσφαιρο από τις δύο πλευρές. Η ΑΕΛ μπήκε πιο.. φουριόζα στο γήπεδο και είχε την φάση του 6' με κεφαλιά του Ηλιάδη έξω, όμως κλασική ή πολύ μεγάλη φάση δεν έβγαλε. Το ίδιο έγινε και με τον Βόλο. Το α' μέρος έκλεισε απόλυτα λογικά στο 0-0 και με 1-2 τελικές!!!

ΑΥΣΤΗΡΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟΒΟΛΗ ΣΤΟΝ ΜΑΡΚΟΒΙΤΣ & ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΦΑΣΕΙΣ
Κλείσιμο
Στο 51ο λεπτό ο ρέφερι Διαμαντόπουλος αφού είδε το VAR θεώρησε πως ο Μάρκοβιτς είχε πρόθεση να χτυπήσει τον Κάσες και τον απέβαλλε με απευθείας κόκκινη. Μία πολύ αυστηρή κάρτα και ειδικά επειδή ήταν απευθείας κόκκινη καθώς φάνηκε να είναι διεκδίκηση της μπάλας και όχι κάτι πολύ παραπάνω. Στο 61' ο Τόρζε έχασε για την ΑΕΛ μία μεγάλη φάση όταν βγήκε τετ α τετ αλλά είδε το σουτ του να αποκρούεται. Στην συνέχεια ο Βόλος πρέσαρε αισθητά αλλά έβγαλε μεγάλη φάση μέχρι το 85'. Εκείνο το λεπτό Ο Τσίκα ανενόχλητος και από θέση βολής έκανε μία κεφαλιά έξω. Στην συνέχεια και μέχρι το τέλος του ματς δεν άλλαξε κάτι παρά τις εκατέρωθεν προσπάθειες.

MVP: Ξεκάθαρα κάποιος παίκτης που να... έλαμψε ή να ξεχώρισε δεν υπάρχει. Εάν είναι να μπουν κάποιοι μπαίνουν ο Κρίστινσον με τον Μόρα.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ: Η άμυνα και ο γκολκίπερ της ΑΕΛ στο διάστημα που έμεινε με δέκα η ομάδα τους.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Η μεσοεπιθετική γραμμή του Βόλου στο διάστημα που η ΑΕΛ έπαιζε με παίκτη λιγότερο. Αρνητικός σε σημαντικό μέρος του αγώνα ο Ουάρντα.

Η ΓΚΑΦΑ: Το χαμένο τετ α τετ του Τόρζε στο 61ο λεπτό.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Ο ρέφερι Διαμαντόπουλος φαίνεται πως έχει κάνει λάθος με την κόκκινη του Μάρκοβιτς παρότι είχε και τη βοήθεια του VAR. Πολύ αυστηρή η κάρτα αυτή για διεκδίκηση μπάλας που θεωρήθηκε χτύπημα με πρόθεση στον Κάσες. Από εκεί και πέρα έβγαλε αρκετές κάρτες στο ματς και είχε θέματα στον πειθαρχικό τομέα.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Η ΑΕΛ ξεκίνησε πιο καλά το παιχνίδι, όμως δεδομένα επηρεάστηκε από την αποβολή του Μάρκοβιτς στο 51'. Οι πολύ καλές φάσεις στον αγώνα δεν ήταν πάνω από τρεις αλλά ακόμα και έτσι η ΑΕΛ είχε τις περισσότερες. Το τελικό 0-0 πάντως βάση της εικόνας του αγώνα δεν είναι τόσο δίκαιο καθώς η Λάρισα ήταν καλύτερη του Βόλου όσο έπαιζαν 11 με 11.

ΒΟΛΟΣ: Γκαραβέλης, Τσίκα, Δημόπουλος, Κανταμούρο (46' Τόρες), Φερράρι, Ντεντάκης, Τσοκάνης (72' Γέντρισεκ), Κάσες, Μουνίθ, Γκουαοροτσένα και Ζοάο.
ΑΕΛ: Κρίστινσον, Ηλιάδης, Μιχαήλ, Ουάρντα, Τόρζε, Μούζεκ, Μάρκοβιτς, Σεσέροβιτς, Μπέρτος, Νούνιτς (72' Ασούμπρε, 77' λ.τρ. Μπούστος) και Βινίσιους Σάντος Σίλβα (53' Μόρας).

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης