Premier League: Κλειδώνει την παραμονή η Μπέρνλι, «Φρένο» για Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Δείτε τα γκολ

Premier League: Κλειδώνει την παραμονή η Μπέρνλι, «Φρένο» για Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Δείτε τα γκολ

Απώλεια δύο βαθμών της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (1-1 με την Μπράιτον) στο κυνήγι του εισιτηρίου για το Europa League - Νίκη-ανάσα για την Κρίσταλ Πάλας, καταρρέει η Άστον Βίλα, το VAR έκλεψε την παράσταση στο «τρίποντο» της Μπέρνλι στην 27η αγωνιστική της Premier League

000_1P78V8
Παρά την απίθανη πορεία που πραγματοποιεί στην επιστροφή της στην Premier League, η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ δεν έκανε (μη ρεαλιστικά) όνειρα για έξοδο στο Champions League. Το εισιτήριο του Europa League, όμως, είναι εφικτό για τις Λεπίδες, αρκεί βεβαίως να μην... πετούν βαθμούς, όπως έκαναν στο γήπεδό τους κόντρα στην Μπράιτον (1-1).


Η ομάδα του Κρις Γουάιλντερ μπήκε πιο δυνατά, προηγήθηκε σχετικά νωρίς (26') με τον Έντα Στίβενς, αλλά η χαρά της κράτησε μόλις 193 δευτερόλεπτα, όσα χρειάστηκε δηλαδή ο Νιλ Μοπέι για να ισοφαρίσει.Η ομάδα του Κρις Γουάιλντερ μπήκε πιο δυνατά, προηγήθηκε σχετικά νωρίς (26') με τον Έντα Στίβενς, αλλά η χαρά της κράτησε μόλις 193 δευτερόλεπτα, όσα χρειάστηκε δηλαδή ο Νιλ Μοπέι για να ισοφαρίσει.
Παρά τις προσπάθειες των γηπεδούχων, η ισοπαλία παρέμεινε μέχρι το φινάλε, με την Σέφιλντ να παραμένει έκτη, αλλά να κινδυνεύει να πέσει στην έβδομη θέση, αν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νικήσει την Γουότφορντ το απόγευμα της Κυριακής (23/02). Στο +4 από την ζώνη του υποβιβασμού η Μπράιτον.

Η Μπέρνλι... VARεσε την Μπόρνμουθ

Κλείσιμο


Η Μπέρνλι πανηγύρισε τη δεύτερη σερί νίκη της επικρατώντας με 2-0 της Μπόρνμουθ και παραμένει σε κοντινή βαθμολογική απόσταση από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Για να συμβεί αυτό, πάντως, έπαιξε καθοριστικό ρόλο το VAR.

Η Μπόρνμουθ με τον Γουίλσον στο 58' είχε βρει απάντηση στο γκολ του Βίντρα στο 53', αλλά το 1-1 δεν μέτρησε ποτέ, καθώς στην αρχή της φάσης είχε γίνει χέρι του Σμιθ μέσα στην περιοχή των φιλοξενούμενων, με τον διαιτητή να γυρίζει πίσω την φάση, να ακυρώνει το γκολ της Μπόρνμουθ και να δίνει πέναλτι στην Μπέρνλι!

Ο Ροντρίγκεζ το εκτέλεσε εύστοχα στο 61' γράφοντας το 2-0. Στο 87' ο ΜακΝιλ διαμόρφωσε το τελικό 3-0, με την Μπόρνμουθ να παραμένει μία ανάσα πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Όλο και πιο χαμηλά η Βίλα



Σε δεινή βαθμολογική θέση, λίγο πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού, παραμένει Άστον Βίλα, η οποία έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι από την έδρα της Σαουθάμπτον με 2-0. Το πρώτο γκολ ήρθε μόλις στο 8' με τον Λονγκ από κοντά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ για τους «Άγιους».

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν εύκολα να φτάσουν και σε άλλα τέρματα στο πρώτο μέρος, αλλά η αστοχία τους και ο Ρέινα κράτησαν το σκορ στο 1-0. Η Σαουθάμπτον διατήρησε αυτό το εύθραυστο προβάδισμα ως το τέλος και στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων έγραψε με τον Άρμστρονγκ το τελικό 2-0, παραμένοντας στη μέση του βαθμολογικού πίνακα της Premier League.

Ανάσα για τους «Αετούς»

Ύστερα από τρεις διαδοχικές ήττες και έξι σερί ματς χωρίς νίκη (τρεις ήττες, τρεις ισοπαλίες), η Κρίσταλ Πάλας χαμογέλασε ξανά. Με μια εκτέλεση φάουλ του Πάτρικ φαν Άανχολτ (44'), οι «Αετοί» λύγισαν τη Νιουκάστλ (1-0), την οποία ξεπέρασαν στην βαθμολογία.



Η Πάλας είναι πλέον 13η και στο +9 από την ζώνη του υποβιβασμού, με δύο βαθμούς παραπάνω από τις ντεφορμέ «Καρακάξες», οι οποίες συμπλήρωσαν τέσσερα διαδοχικά ματς χωρίς νίκη (δύο ήττες, δύο ισοπαλίες) και, στην τελευταία φάση του αγώνα, έχασαν με κόκκινη κάρτα τον Βαλεντίνο Λάζαρο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης