Η απίστευτη επιστολή πιτσιρικά οπαδού της Γιουνάιτεντ στον Κλοπ: «Σας παρακαλώ να χάσετε»

Η απίστευτη επιστολή πιτσιρικά οπαδού της Γιουνάιτεντ στον Κλοπ: «Σας παρακαλώ να χάσετε»

Ο πιτσιρικάς έστειλε επιστολή στον προπονητή της Λίβερπουλ, στην οποία διαμαρτύρεται γιατί η Λίβερπουλ κερδίζει πάρα πολλά παιχνίδια και όχι επισημαίνει «με ακόμα εννέα νίκες θα σπάσει το ρεκόρ στο σερί νικών και αυτό για έναν φίλαθλο της Γιουνάιτεντ είναι πολύ λυπηρό» - Τι απάντησε ο Κλοπ

united1
Κάθε μέρα, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ δέχονται δεκάδες γράμματα από θαυμαστές στα γραφεία του συλλόγου. Ο κανόνας, βεβαίως, έχει και... τρανταχτές εξαιρέσεις, όπως αυτό του δεκάχρονου φιλάθλου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον Γιούργκεν Κλοπ.

Ένας πιτσιρικάς ονόματι Ντάραγκ Κέρλι έστειλε επιστολή με αποδέκτη τον τεχνικό των πρωταθλητών Ευρώπης, στην οποία επισημαίνει ότι «θέλω να διαμαρτυρηθώ, γιατί η Λίβερπουλ κερδίζει πάρα πολλά παιχνίδια, με ακόμα εννέα νίκες θα σπάσετε το ρεκόρ στο σερί νικών και αυτό για έναν φίλαθλο της Γιουνάιτεντ είναι πολύ λυπηρό»!

Ο μικρός Κόκκινος Διάβολος, απευθυνόμενος στον Γερμανό, του ζητάει ξεκάθαρα: «Την επόμενη φορά που θα παίξει η Λίβερπουλ, σας παρακαλώ κάντε την να χάσει. Πρέπει να αφήσετε την άλλη ομάδα να σκοράρει. Ελπίζω να σας έπεισα να μην κερδίσετε το πρωτάθλημα και μην κερδίσετε κανένα άλλο παιχνίδι».

Ο Κλοπ, γνωστός για το χιούμορ του, φρόντισε να απαντήσει προσωπικά στον πιτσιρικά. Πως;

Αφού πρώτα τον ευχαρίστησε για την επιστολή του, του εξήγησε πως «δυστυχώς, δεν μπορώ να ανταποκριθώ στο αίτημά σου. Όσο και αν θέλεις να χάσει η Λίβερπουλ, η δουλειά μου είναι να κάνω τα πάντα ώστε να βοηθήσω την Λίβερπουλ να νικήσει, αφού υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο που θέλουν να συμβεί αυτό και δεν μπορώ να τους απογοητεύσω».

Ο Γερμανός «παρηγορεί» τον Ντάραγκ γράφοντας του ότι η Λίβερπουλ έχασε στο παρελθόν παιχνίδια και θα χάσει και στο μέλλον «γιατί έτσι είναι το ποδόσφαιρο», τον διαβεβαιώνει ότι δεν θα χάσει το πάθος του για το ποδόσφαιρο και χαρακτηρίζει «τυχερή» την Γιουνάιτεντ που τον έχει για φίλαθλο της.

Κλείσιμο
Ευχήθηκε να μην απογοητευτεί πολύ αν η Λίβερπουλ συνεχίσει να παίρνει νίκες και να κατακτά τρόπαια, αλλά του υπενθύμισε πως, παρά την αντιπαλότητα, υπάρχει μεγάλος σεβασμός μεταξύ των δύο συλλόγων. «Και για εμένα, αυτό πρέπει να είναι το ποδόσφαιρο» καταλήγει.

united-2
united-3


Πηγή: gazzetta
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης