Φορτούνης: Δείξαμε ότι μπορούμε να αντεπεξέλθουμε - Σεμέδο: Κάναμε καλό παιχνίδι

Φορτούνης: Δείξαμε ότι μπορούμε να αντεπεξέλθουμε - Σεμέδο: Κάναμε καλό παιχνίδι

Ο μέσος του Ολυμπιακού έστρεψε αμέσως την προσοχή στο μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα

5039027
Με τη λήξη του ματς κόντρα στην Άρσεναλ ο μέσος του Ολυμπιακού Κώστας Φορτούνης μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV τονίζοντας ότι οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν πως μπορούν να ανταπεξέλθουν κόντρα σε έναν τέτοιο αντίπαλο.

Πλέον όπως επισήμανε κοιτάνε τα επόμενα ματς καθώς θυμίζουμε ότι την Κυριακή υπάρχει το πολύ μεγάλο ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

«Παίξαμε απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο. Δείξαμε ότι μπορούμε να αντεπεξέλθουμε, ήμασταν καλοί σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Ο αντίπαλος έβαλε το γκολ. Εμείς συνεχίζουμε και κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια», υποστήριξε ο διεθνής άσος των «ερυθρόλευκων».

Το... κάτι παραπάνω θα μπορούσε να πάρει απόψε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Αρσεναλ, όπως τόνισε ο Σεμέδο στην Cosmote TV.  «Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε και θα μπορούσαμε να το κάνουμε αλλά ήμασταν άστοχοι στην τελική προσπάθεια. Δεχτήκαμε γκολ σε ένα σημείο που ελέγχαμε το ματς. Πρέπει να δούμε το επόμενο πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, και μετά να πάμε όσο πιο καλά προετοιμασμένοι μπορούμε στο Λονδίνο. Εντός ή εκτός είναι δύσκολα παιχνίδια σε αυτό το επίπεδο. Εμείς προετοιμάζουμε το παιχνίδι όσο καλύτερα μπορούμε και προσπαθούμε για το καλύτερο», σχολίασε και μετά του μεταφέρθηκε πως δεν θα παίξει στη ρεβάνς. «Δεν ήξερα πως με μία κίτρινη θα έμενα εκτός. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε ποιος θα παίζει και ποιος θα είναι εκτός. Αυτό που μετράει είναι η ομάδα να είναι καλά προετοιμασμένη για να παίξει με όλες της τις δυνάμεις».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης