Έφτιαξαν γήπεδο για τον Κόμπι Μπράιαντ στην Αγία Παρασκευή

Έφτιαξαν γήπεδο για τον Κόμπι Μπράιαντ στην Αγία Παρασκευή

Η γνωστή εταιρεία αθλητικών ειδών Cosmos Sport αποφάσισε να τιμήσει έναν από τους πιο καταξιωμένους αθλητές του κόσμου

COSMOS_3
Ο Kobe Bryant δεν ήταν απλώς ένας ακόμη αθλητής του μπάσκετ και αστέρας του ΝΒΑ. Ήταν ένας άνθρωπος που με τις πράξεις και τα λόγια του επηρρέαζε τις ζωές ανθρώπων σε ολόκληρο τον κόσμο, προσπαθώντας να τους μεταδώσει τις αξίες που πρέσβευε το γνωστο «Mamba Mentality».

Ο θάνατος του «Black Mamba» συγκλόνισε τον πλανήτη και, όπως ήταν φυσικό, δεν θα μπορούσε να μην επηρεάσει και την Ελλάδα. Η γνωστή εταιρεία αθλητικών ειδών Cosmos Sport, η οποία είναι και χορηγός της ομάδας μπάσκετ του Πρώτου Θέματος στο Πρωτάθλημα Τύπου -μαζί με το newsauto.gr-, αποφάσισε να τιμήσει έναν από τους πιο καταξιωμένους και εμπνευστικούς αθλητές του κόσμου.

Δημιούργησε έναν χώρο «κληρονομιά» των αξιών του Kobe, ένα mini basketball court, με τη μορφή του. Ο Same, o artist του painting, σχεδίασε ένα μεγάλο MAMBA κάτω από τη μπασκέτα, υπενθυμίζοντας ότι μπορούμε να ξεπερνάμε διαρκώς τα όρια μας. 

COSMOS_3


Τον εξωτερικό τοίχο αριστέρα του γηπέδου κοσμούν οι ιστορικές πλέον φανέλες με το νούμερο "8" και το "24". 

Κλείσιμο
COSMOS_6


Το Kobe Bryant Court είναι το πρώτο roof court στην Ελλάδα και είναι εκεί για να θυμίζει την επιρροή του «Black Mamba». Είναι κάτι παραπάνω από μερικές γραμμές και μια μπασκέτα. 

COSMOS_5


To Kobe Bryant Court βρίσκεται στην οροφή του καταστήματος Cosmos Sport, στην Λ.Μεσογείων 433,  και είναι ανοικτό προς επίσκεψη με αίτημα στην ακόλουθη σελίδα: https://bit.ly/39NyWfQ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης