Πέντε συμβόλαια που «καίνε» τον Παναθηναϊκό

Πέντε συμβόλαια που «καίνε» τον Παναθηναϊκό

Κρίσιμο το προσεχές διάστημα για πέντε ποδοσφαιριστές

ΠΑΟ
Ο Παναθηναϊκός έχει καταφέρει να κρατήσει τους τελευταίους μήνες με νέα συμβόλαια παίκτες του βασικού κορμού, όπως οι Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάννης, Διούδης και Μπουζούκης, αλλά έχει μπροστά του άλλες πέντε ανάλογα σημαντικές υποθέσεις.

Το προσεχές διάστημα θα είναι σημαντικό για το μέλλον των Εμάνουελ Ινσούα, Ματίας Γιόχανσον, Χρήστου Δώνη, Γιώργου Βαγιαννίδη και Κώστα Αποστολάκη.

Ο Αργεντινός αριστερός μπακ θέλει να εξαργυρώσει τις καλές εμφανίσεις του και ήδη τον Γενάρη είχε μια εξαιρετική πρόταση από την Αλ Ουάχντα. Ο Παναθηναϊκός θα κάνει μια τελευταία προσπάθεια για να τον κρατήσει, δίχως όμως να ξεπεράσει τα όρια που έχουν τεθεί ή να διαταράξει τις ισορροπίες στην ομάδα.

Ο Γιόχανσον, που αγωνίζεται στο απέναντι άκρο, είναι πολύτιμος για τους «πράσινους», οι δύο πλευρές θέλουν να συνεχίσουν μαζί, αλλά δύσκολα θα συμβεί αυτό, αφού στην πρόθεση της ΠΑΕ να του γίνει μικρή μείωση αποδοχών ο Σουηδός δεν έδειξε θετική ανταπόκριση.

Σε ό,τι αφορά στον Χρήστο Δώνη, η υπόθεση δεν είναι απλή. Σύντομα θα γίνει η καθοριστική επαφή, με τον παίκτη να έχει σταθερά το βλέμμα του και στο εξωτερικό, εφόσον προκύψει κάτι καλό από εκεί.

Για τους δύο πιτσιρικάδες τα δεδομένα έχουν ως εξής: με τον Βαγιαννίδη θα γίνει μέσα στην εβδομάδα η τρίτη και καθοριστική επαφή. Το ενδιαφέρον από ΠΑΟΚ και Μονακό αυξάνει τον βαθμό δυσκολίας, αλλά το ατού των «πράσινων» είναι οι ευκαιρίες που μπορούν να δώσουν στον 18χρονο μέσο. Για τον Αποστολάκη υπάρχει μια μικρή διαφορά, αλλά εκτιμάται πως θα βρεθεί η χρυσή τομή και θα μείνει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης