Έτοιμη για check in στα ημιτελικά η ΑΕΚ

Έτοιμη για check in στα ημιτελικά η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ υποδέχεται στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ τον Παναιτωλικό στη ρεβάνς του 1-1 του Αγρινίου, με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά Κυπέλλου. Τα πλάνα του Καρέρα

aeks
Να συμπληρώσει το καρέ των ημιτελικών Κυπέλλου μετά από Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Άρη θέλει απόψε η ΑΕΚ (18:15, COSMOTE Sport 3, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) υποδεχόμενη στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ τον Παναιτωλικό. Τόσο η ψυχρότητα των άδειων κερκίδων, όσο και το 1-1 του πρώτου αγώνα που δεν είναι σκορ ασφαλείας δίνουν έναν βαθμό επικινδυνότητας στην αναμέτρηση, αλλά ο Μάσιμο Καρέρα περιμένει από τους παίκτες του να συνεχίσουν τα θετικά αποτελέσματα.

Ο Ιταλός τεχνικός θα έχει περισσότερες λύσεις στα χέρια του. Ο Νέλσον Ολιβέιρα είναι ξανά διαθέσιμος μετά από 23 μέρες και πιθανότατα θα παίξει ως αλλαγή. Παράλληλα επιστρέφουν από τιμωρία λόγω καρτών οι Σιμόες και Λόπες, αφήνοντας ως μοναδικά προβλήματα τις απουσίες των Τσιγκρίνσκι και Γαλανόπουλου.

Σε ό,τι αφορά στο πώς θα παραταχθεί η ΑΕΚ, η επικρατέστερη είναι ένα 4-3-3, αν και ο Καρέρα συνηθίζει να αλλάζει διατάξεις και μέσα στη διάρκεια του αγώνα. Ο Τσιντώτας θα συνεχίσει να είναι ο τερματοφύλακας του Κυπέλλου (ο Αθανασιάδης θα είναι στον πάγκο και ο Μπάρκας εκτός αποστολής), με τους Λόπες στο αριστερό και Μπακάκη ή Παουλίνιο στο δεξί άκρο άμυνας. Βράνιες και Σβάρνας με αουτσάιντερ τον Οικονόμου θα είναι τα στόπερ, ενώ στον άξονα αναμένεται να παίξουν οι Κρίστισιτς, Μάνταλος και Σιμάνσκι, με τον Σιμόες να διεκδικεί τη θέση του Πολωνού. Στην επίθεση οι Αραούχο, Λιβάγια, Βέρντε, Ολιβέιρα και Αλμπάνη μάχονται για τρεις θέσεις, με επικρατέστερους για την ενδεκάδα τους τρεις πρώτους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης