Football League: Ακόμα πιο κοντά στην άνοδο με περίπατο ο Ιωνικός

Football League: Ακόμα πιο κοντά στην άνοδο με περίπατο ο Ιωνικός

Την επέλασή του στη Football League συνέχισε ο Ιωνικός  - Οι Νικαιώτες επικράτησαν με 3-0 του Αιγάλεω, κράτησαν την διαφορά των πέντε πόντων από την τρίτη Νίκη Βόλου και μείωσαν στους τρεις την διαφορά τους από την κορυφή και τα Τρίκαλα

5035474
Μισή ώρα θα λέγαμε πως κράτησε το ντέρμπι του Ιωνικού με το Αιγάλεω. Συγκεκριμένα στο 28' οι γηπεδούχοι έκαναν το 1-0, στο επόμενο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες και έτσι το 3-0 ήρθε φυσιολογικά. Ένα 3-0 που πήγε τους Νικαιώτες στους 37 βαθμούς, 5 περισσότερους από την τρίτη Νίκη Βόλου, και 3 λιγότερους από τα πρωτοπόρα Τρίκαλα. Από την άλλη το Αιγάλεω με την ήττα αυτή μπήκε σε μπελάδες, καθώς η διαφορά του από τις ομάδες που βρίσκονται κάτω από την επικίνδυνη ζώνη, μειώθηκε στον έναν βαθμό.

Στα του αγώνα όπως αναφέραμε ο Ιωνικός προηγήθηκε με τον Κρητικό με εκτέλεση πέναλτι στο 28'. Στο επόμενο λεπτό ο Στάθης του Αιγάλεω αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ οι γηπεδούχοι κατάφεραν στο 45' με τον Βλαχομήτρο να κάνουν το 2-0. Με το σκορ αυτό ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο για να έρθει στο δεύτερο ο Ματσούκας και να διαμορφώσει στο 77' το τελικό 3-0 μέσα σε αποθέωση.

Ιωνικός (Χαραλαμπίδης): Κουρεπίνης, Μουστάκης (70′ Κολλαράς), Πολίμος, Φουρλάνος (15′ Παπατζίκος), Ιωάννου, Τιεντσέ, Γκοτσούλιας, Σμυρλής (63′ Ματσούκας), Βλαχομήτρος, Βουκμίροβιτς, Κρητικός

Αιγάλεω (Γράφας): Σικαλιάς, Στάθης, Σπυρόπουλος (45′ Λάμπρου), Γκότοβος, Συριόπουλος, Λάσκαρης, Γουέρε (30′ Ιωαννίδης), Μαχαίρας, Καπός, Τσιλιγγίρης, Καλλέργης (60′ Φαρινόλα).

Δοκάρια, φάσεις και ακυρωθέν γκολ αλλά 0-0 στο Καβάλα - ΟΦ Ιεράπετρας

Η Καβάλα είχε τις ευκαιρίες ως γηπεδούχος αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον ΟΦ Ιεράπετρας. Ειδικότερα στο 19' είχε δοκάρι μετά από απόκρουση του Καραγκιολίδη και στο 20' 2ο δοκάρι μετά από κεφαλιά του Γαβριηλίδη. Επίσης στο 2ο μέρος και το 72' ο Μαρκόπουλος από κοντά δεν σκόραρε.

Στο 94' ο ΟΦ Ιεράπετρας είχε μεγάλη φάση με Βακράκο και Χύσι με τον Δήμιζα να σώζει την Καβάλα. Στο 95' η Καβάλα έβαλε γκολ που ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Ο ΟΦ Ιεράπετρας βρισκόταν στην 5η θέση πριν το ματς και η Καβάλα στην 7η έχοντας διαφορά μόλις ενός βαθμού.

Κλείσιμο
Καβάλα: Δήμιζας, Καζαντζίδης (67' Καθάριος), Γαβριηλίδης, Μαρκόπουλος, Κέρθι, Ορφανίδης (Λ), Ορφανίδης (Π), Μαϊδανός (87' Αρναούτογλου), Στίκας, Κουτσούμπας και Παπαδόπουλος.

ΟΦ Ιεράπετρας: Καραγκιολίδης, Σμίλτος, Μάγκας, Αναστασόπουλος, Χιντζίδης, Σκόνδρας, Βογιατζής, Χαντί, Μπάμπης, Κατσικοκέρης και Μηνάς.

- Οι αλλαγές του ΟΦΙ ήταν οι Χύσι, Βακράκος και Αποστολόπουλος.

Μεγάλο διπλό και άλμα σωτηρίας για Θεσπρωτό στον Ασπρόπυργο (1-2)

Εξαιρετικά σημαντική νίκη για τον Θεσπρωτό. Η ομάδα του Χουάν Ραμόν Ρότσα επικράτησε μέσα στον Ασπρόπυργο με 2-1 και ανέβηκε στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια αναφορικά με την μάχη της παραμονής διεξήχθη στον Ασπρόπυργο με την τοπική ομάδα να υποδέχεται τον Θεσπρωτό. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πανηγύρισαν την σπουδαία νίκη επικρατώντας με 2-1. Μια νίκη που τους φέρνει στους 24 βαθμούς και την 9η θέση, αυξάνοντας στους 3 την διαφορά από το Αιγάλεω και στους 4 αυτή από τον Ασπρόπυργο που πλέον βρίσκεται κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Μια νίκη που γίνεται ακόμα πιο σημαντική για την ομάδα του Χουάν Ραμόν Ρότσα γιατί ήρθε με ανατροπή. Συγκεκριμένα οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν με τον Ζγκούρη μόλις στο 12', ωστόσο η συνέχεια ανήκε στους φιλοξενούμενους οι οποίοι αρχικά ισοφάρισαν με τον Μπίκα στο 38' για να πάρουν την μεγάλη νίκη με τον ίδιο παίκτη στο 78'.

Ασπρόπυργος (Βαζάκας): Γκίνης, Κότσεφ, Φιλίποβιτς, Νικολάου, Μπαξεβάνου, Κάκκο, Γκατζολάρι, Σρέτσκοβιτς, Φράγκος, Ρολέττο, Ζγκούρη

Θεσπρωτός (Ρότσα): Κίναλης, Κοντοές, Καρβούνης, Δημήτρουλας, Ζούρκος, Ραμίρεζ, Κωνσταντακόπουλος, Βουκομάνοβιτς, Ευθυμίου, Μπίκας, Κολλάς

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης