Super League 1, ΑΕΛ-ΠΑΟΚ 1-2: Νίκη με χτυποκάρδια και διαμαρτυρίες

Super League 1, ΑΕΛ-ΠΑΟΚ 1-2: Νίκη με χτυποκάρδια και διαμαρτυρίες

Ο ΠΑΟΚ, στο ματς με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 24ης αγωνιστικής της Super League 1, επικράτησε δύσκολα 2-1 της ελλιπέστατης ΑΕΛ (67' Ηλιάδης – 14' Λημνιός, 45' + 2' Αουγκούστο), η οποία διαμαρτύρεται δίκαια για πέναλτι στο 34', όταν ο Σέρβος ρέφερι Γιοβάνοβιτς δεν καταλόγισε την εσχάτη των ποινών σε εντός περιοχής χέρι του Αουγκούστο

5034195
Βγάζοντας δύο πρόσωπα, ένα καλό στο πρώτο και ένα μέτριο προς κακό στο δεύτερο, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να περάσει από την Λάρισα επικρατώντας της ΑΕΛ με 2-1.

Μια νίκη που φέρνει τους Θεσσαλονικείς στην πρώτη θέση και τους 58 βαθμούς, έναν περισσότερο από τον Ολυμπιακό που έχει ένα ματς λιγότερο, αυτό με τον Πανιώνιο στο Καραϊσκάκης. Εκτός από τους «ασπρόμαυρους» που κέρδισαν, ιδιαίτερα ικανοποιημένοι πρέπει να έχουν μείνει και στην ΑΕΛ.

Οι... βυσσινί είτε λόγω τιμωριών, είτε λόγω τραυματισμών, κατέβασαν την ομάδα με μόλις 16 παίκτες, με πολλές και ιδιαίτερα σημαντικές απουσίες, αλλά κοίταξαν στα μάτια τους πρωταθλητές. Βρέθηκαν πίσω στο σκορ, μείωσαν σε 2-1, προσπάθησαν να ισοφαρίσουν, αλλά σίγουρα έδειξαν ένα πολύ καλό πρόσωπο, ειδικά με δεδομένες τις απουσίες που είχαν.

Περισσότερα σε λίγο...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης