Στα play off ξανά ο Ινσούα για τον Παναθηναϊκό

Στα play off ξανά ο Ινσούα για τον Παναθηναϊκό

Από τα play off και μετά θα έχει στη διάθεσή τον Εμάνουελ Ινσούα ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος πρόκειται να κάνει δύο-τρεις αλλαγές την Κυριακή στο Αγρίνιο στο αρχικό σχήμα του Παναθηναϊκού

donis-pao
Χωρίς Ινσούα μέχρι τα play off, με δύο αλλαγές την Κυριακή ο Παναθηναϊκός.

Το «τριφύλλι» αφήνει πίσω του τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ και στρέφει την προσοχή του αποκλειστικά στις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα.

Σε αυτό θα αγωνιστεί χωρίς τον Αργεντινό στη συνέχεια της κανονικής περιόδου. Διότι, λήφθηκε η απόφαση να μείνει εκτός για 20 ημέρες, λόγω του οστικού οιδήματος στο γόνατο. Ώστε να αποθεραπευτεί πλήρως και να είναι 100% έτοιμος. Το πιθανότερο σενάριο είναι να κάνει come back στο πρώτο ματς των play off, όπως αναφέρει η «Πράσινη».

Στα πιο άμεσα…

Ο Γιώργος Δώνης πρόκειται να κάνει μόνο δύο-τρεις αλλαγές στο αρχικό σχήμα στο ματς (16/02, 15:00) με τον Παναιτωλικό. Σένκεφελντ και Γιόχανσον δεν θα αγωνιστούν στην αναμέτρηση στο Αγρίνιο, όπως και στην Τρίπολη, λόγω καρτών.

Ο Κώστας Αποστολάκης θα παίξει στο δεξί άκρο της άμυνας, ενώ ο Πούγγουρας θα έχει παρτενέρ στο κέντρο της άμυνας έναν εκ των Νούνες και Κολοβέτσιου. Για να γίνει τρίτη αλλαγή θα πρέπει να τεθεί νοκ-άουτ και ο Χρήστος Δώνης, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στο γόνατο. Αν δεν μπορέσει να αγωνιστεί στο Αγρίνιο, θα καλύψει το κενό του ο Ανουάρ.

Κλείσιμο
Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης