Παρέμβαση εισαγγελέα μετά τις καταγγελίες για «στημένο» αγώνα Απόλλωνα Πόντου - ΠΑΣ Γιάννινα

Παρέμβαση εισαγγελέα μετά τις καταγγελίες για «στημένο» αγώνα Απόλλωνα Πόντου - ΠΑΣ Γιάννινα

Στη διάρκεια της προκαταρκτικής εξέτασης θα διερευνηθεί η βασιμότητα των ισχυρισμών του βετεράνου ποδοσφαιριστή Θεόφιλου Χατζηιωαννίδη - Οι παίκτες του Απόλλωνα αποκρούουν τις κατηγορίες για το 1 - 6 

4957287
Την παρέμβαση του εισαγγελέα Πρωτοδικών Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου προκάλεσαν οι καταγγελίες του βετεράνου ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα Πόντου, Θεόφιλου Χατζηιωαννίδη, περί χειραγώγηση του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, την οποία ανέθεσε στο τμήμα Αθλητικής Βίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Ο Θεόφιλος Χατζηιωαννίδης, που θα κληθεί να καταθέσει στο πλαίσιο της έρευνας, κατηγόρησε 3 μάνατζερ παικτών για χειραγώγηση του συγκεκριμένου ματς (1-6) και ο εισαγγελέας ζητεί να διερευνηθεί αν στοιχειοθετείται το αδίκημα της αλλοίωσης αποτελέσματος.

Οι παίκτες του Απόλλωνα εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία αποκρούουν τις κατηγορίες και καλούν τη διοίκηση της ΠΑΕ να κινηθεί νομικά «σε βάρος των συκοφαντών», όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν.

Οι καταγγελίες του Θεόφιλου Χατζηϊωαννίδη

Οι δημόσιες καταγγελίες του, παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, Θεόφιλου Χατζηϊωαννίδη, έγιναν στον ραδιοφωνικό σταθμό “Metropolis” της Θεσσαλονίκης. Μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Έχεις ξαναδεί τέτοιο στήσιμο εσύ; Σε 40 λεπτά έφαγαν έξι γκολ; Ξέρω κάτι παραπάνω. Ξέρω ποιοι το έστησαν και το προηγούμενο στον Πλατανιά; Υπάρχουν τρεις άνθρωποι που έστησαν το παιχνίδι του Απόλλωνα. Σιδηρόπουλος, Σταμπουλής και Ηλιάδης... Αυτή η τριάδα πατρονάρει την ομάδα της Καλαμαριάς...

Αυτά τα τρία άτομα δεν έχουν σχέση με τον Απόλλωνα. Ήρθαν, είδαν το πτώμα και θέλουν να κονομήσουν. Δεν έχουν ουδεμία σχέση με τον Απόλλωνα. Αν δεν σταματήσουν να κυνηγάνε τον Απόλλωνα, θα πάω στον εισαγγελέα. Έχουν ξεφτιλίσει το ποδόσφαιρο. Μπαίνουν και λένε θα χάνετε 2-0. Τους παίρνουν και τα κινητά. Λένε στους ποδοσφαιριστές ότι θα τους κάνουν συμβόλαια και θα πληρωθούν από αυτά τα παιχνίδια...

Κλείσιμο
Αν θέλουμε να βοηθήσουμε το ποδόσφαιρο, πρέπει να πούμε πράγματα με το όνομά τους. Αγαπώ την ομάδα μου. Είχε στηθεί με έναν όμιλο Ποντίων».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης