Super League 1, Αστέρας Τρίπολης-Άρης 1-1: Μπορούσαν και καλύτερα

Super League 1, Αστέρας Τρίπολης-Άρης 1-1: Μπορούσαν και καλύτερα

Ο Άρης προηγήθηκε με τον Βέλεθ, ο Αστέρας απάντησε γρήγορα με τον Φερνάντες και το 1-1 της Τρίπολης αφήνει και τις δύο ομάδες με το... παράπονο ότι θα μπορούσαν να πετύχουν κάτι καλύτερο, σε μια αναμέτρηση για την 23η αγωνιστική της  Super League 1 

5028699
Ως χαμένη ευκαιρία, αλλά και απονομή δικαιοσύνης μοιάζει αυτό το 1-1 για Αστέρα Τρίπολης και Άρη!

Οι Αρκάδες δεν κατάφεραν να πλησιάσουν την εξάδα, ενώ οι Θεσσαλονικείς έμειναν πίσω στη μάχη για μια θέση στην τετράδα.

Στο 13’ προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι με τον Βέλεθ, με την ομάδα του Ένινγκ να ξεκινάει καλύτερα, αλλά να μην το εξαργυρώνει.

Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 26’ με τον Μαρκ Φερνάντεθ, ο οποίος ήταν και ο κορυφαίος για το σύνολο του Ράσταβατς.

Το ματς

Ο Άρης μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και δημιούργησε τις καλύτερες ευκαιρίες στο πρώτο 20λεπτο. Στο 3’, ο Ματίγια επιχείρησε δυνατό σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε δίπλα από το δοκάρι του Παπαδόπουλου.

Η υπεροχή των φιλοξενούμενων καρποφόρησε στο 13’, σε μια φάση που ξεκίνησε από εκτέλεση κόρνερ του Φετφατζίδη, που βρήκε στο πρώτο δοκάρι τον Ρόουζ, ο οποίος έκανε την προβολή, με τον Βέλεθ να σπρώχνει από κοντά την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Κλείσιμο
Στο 20’ οι Θεσσαλονικείς απείλησαν ξανά, με τον Κόρχουτ να επιχειρεί μακρινό σουτ, ωστόσο ο Παπαδόπουλος μπλόκαρε εύκολα. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή για την ομάδα του Ένινγκ.

Από εκείνο το σημείο και μετά οι γηπεδούχοι ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και έφτασαν στην ισοφάριση στο 26’, με τον Ιγκλέσιας να γυρίζει από τα δεξιά και να βρίσκει τον Μαρκ Φερνάντεθ, που εκτέλεσε τον Κουέστα.

Το γκολ έδωσε την απαιτούμενη ώθηση στους Αρκάδες, που κέρδισαν μέτρα στο γήπεδο και πίεσαν τον Άρη. Στο 32’ έφτασαν κοντά στο 2-1, με τον Μαρκ Φερνάντεθ να σουτάρει με δύναμη έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Από ‘κει και πέρα, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τις δύο ομάδες να κάνουν αρκετά λάθη στο τελευταίο 10λεπτο του ημιχρόνου, το οποίο ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 1-1.

Στην εκκίνηση του δευτέρου μέρους, ο Αστέρας άσκησε πίεση στην άμυνα των φιλοξενούμενων και τους ανάγκασε σε λάθη, δίχως ωστόσο να τα μετουσιώσει σε κάτι καλό.

Ο Άρης ισορρόπησε μετά το 60’ και είχε δύο καλές στιγμές, στο 61’ με το δυνατό σουτ του Σάσα, που έφυγε άουτ, και στο 62’ με το σουτ του Φετφατζίδη, το οποίο κατέληξε στην αγκαλιά του Παπαδόπουλου.

Η καλύτερη στιγμή για τους γηπεδούχους στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε στο 72’, με τον Μαρκ Φερνάντεθ να εκτελεί αμαρκάριστος μέσα από την περιοχή, όμως η μπάλα βρήκε στο σώμα του Ρόουζ και κατέληξε κόρνερ.

Ο ίδιος παίκτης είχε μία ακόμα ευκαιρία στο 85’, αλλά το σουτ του μέσα από την περιοχή κατέληξε σε σώματα αντιπάλων. Μ’ αυτά και μ’ αυτά, οδηγηθήκαμε στο τελικό 1-1, που απέδωσε δικαιοσύνη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Αστέρας Τρίπολης (Ράσταβατς): Παπαδόπουλος - Κώτσιρας, Σουάρεθ, Πασαλίδης, Τασουλής – Μουνάφο (64’ Μπ. Φερνάντεθ), Ιγκλέσιας - Ντέλετιτς, Μαρκ Φερνάντεθ (92’ Βαλιέντε), Κρέσπι (78’ Ριέρα) – Μπαράλες

Άρης (Ένινγκ): Κουέστα - Ρόουζ, Δεληζήσης, Βέλεθ, Κόρχουτ - Ματίγια, Σάσα – Γκάμα (90’ Τόνσο), Φετφατζίδης, Λάρσον (92’ Σόουζα) – Ντιγκινί (69’ Ντουρμισάι)

Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης