Πιτίνο: Μπαίνουμε στο πιο δύσκολο κομμάτι της σεζόν

Πιτίνο: Μπαίνουμε στο πιο δύσκολο κομμάτι της σεζόν

Ο Ρικ Πιτίνο σχολίασε την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ερυθρό Αστέρα κι αναφέρθηκε στην αυριανή (7/2) αναμέτρηση με τη Ζενίτ στο ΟΑΚΑ

5026231
Ο κόουτς του «τριφυλλιού» ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Παίξαμε την καλύτερη άμυνα της σεζόν. Ο Παπαπέτρου ήταν εξαιρετικός στο πρώτο μέρος, όμως τον χάσαμε λόγω προβλήματος στη συνέχεια, ενώ χάσαμε και τον Τζόνσον με φάουλ. Δεν είναι δικαιολογία αυτό. Είχαμε κακές επιλογές στο σουτ και κερδίζαμε με δέκα πόντους, έξι λεπτά πριν το τέλος του αγώνα. Θα ήταν διαφορετικά αν είχαμε τον Παπαπέτρου. Εντυπωσιάστηκα με την άμυνα και την εμφάνισή μας χθες, ειδικά μετά την ήττα από την Βαλένθια. Ήταν κακές οι επιλογές μας στα σουτ».

Όσον αφορά τη συνέχεια των υποχρεώσεων του «τριφυλλιού», ανέφερε: «Χάσαμε δύο σερί εκτός έδρας ματς, τα οποία θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Τώρα απομένουν 11 παιχνίδια, εκ των οποίων τα έξι είναι απέναντι στις καλύτερες ομάδες βαθμολογικά της διοργάνωσης. Τώρα θα μπούμε στο πιο δύσκολο κομμάτι της σεζόν. Η κατάσταση δεν αφορά τα playoffs, αν θα προκριθούμε δηλαδή εκεί. Πρέπει να παίξουμε σε αυτά τα ματς το καλύτερο μπάσκετ που μπορούμε. Πρέπει να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και να νιώθουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε και να προκριθούμε στο Final 4».

Αναφορικά στη Ζενίτ, είπε: «Παίζουν εξαιρετικά εκτός έδρας. Μετρούν 19 ασίστ ανά ματς, ξέρουν να πασάρουν, είναι μία ομάδα δυνατή στο phsyical κομμάτι, παίζουν ζώνη. Πρέπει να εκτελούμε το πλάνο μας και να είμαστε αυτοί που πρέπει στα τελευταία λεπτά».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης