Σοκ: Η παγκόσμια πρωταθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής έκανε απόπειρα αυτοκτονίας

Σοκ: Η παγκόσμια πρωταθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής έκανε απόπειρα αυτοκτονίας

Η 22χρονη  παγκόσμια πρωταθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής, Αλεξάντρα Σολντάτοβα, σύμφωνα με ρωσικά ΜΜΕ, νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική της Μόσχας - Είχε ανακοινωθεί ότι θα απουσιάσει από το Grand Prix της Μόσχας λόγω υγείας - Η προπονήτριά της το διαψεύδει κατηγορηματικά

000_1939ZS
Είδηση-σοκ στον χώρο της ρυθμικής γυμναστικής!

Μια από τις σημαντικότερες αθλήτριες της Ρωσίας, η τρεις φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια ρυθμικής, Αλεξάντρα Σολντάτοβα, βρίσκεται σε ψυχιατρική πτέρυγα κλινικής μετά από απόπειρα αυτοκτονίας.

Σύμφωνα με τα ρωσικά Μέσα, η πρωταθλήτρια νοσηλεύτηκε την Τετάρτη σε νοσοκομείο της Μόσχας, με πολλαπλά τραύματα στο αριστερό της χέρι, τα οποία προκλήθηκαν από την προσπάθειά της να κόψει τις φλέβες της, χάνοντας με αυτό τον τρόπο μεγάλη ποσότητα αίματος. Η Σολντάτοβα μάλιστα διαγνώστηκε με βουλιμία, ωστόσο δεν έδειξε να βρίσκεται σε διάθεση να εξηγήσει στους γιατρούς τους λόγους που την οδήγησαν στον αυτοτραυματισμό της.

Όπως μεταφέρει το πρακτορείο TASS, η κατάσταση της υγείας της είναι σταθερή και φαίνεται να διέφυγε του κινδύνου. Μάλιστα, δέχεται θεραπεία στην εντατική της ψυχιατρικής πτέρυγας του νοσοκομείου, καθώς όπως διέγνωσε το ιατρικό επιτελείο, η όμορφη αθλήτρια βρισκόταν σε πολύ άσχημη ψυχολογία το τελευταίο διάστημα.

Η 22χρονη αθλήτρια είναι ένα από τα κορυφαία μέλη της εθνικής ομάδας ρυθμικής γυμναστικής της Ρωσίας. Έχει αναδειχθεί τρεις φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια στο ομαδικό, ενώ έχει κατακτήσει και το χρυσό, σε πρόγραμμα με κορδέλα.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η υπεύθυνη της Ομοσπονδίας της Ρωσίας, Ιρίνα Βίνερ, είχε ανακοινώσει πως η Σολντάτοβα θα απουσιάσει από το Grand Prix της Μόσχας, λόγω… θεμάτων υγείας.

«Δεν υπήρξε απόπειρα αυτοκτονίας»

Κλείσιμο
Ωστόσο, η προπονήτρια της, Anna Dyachenko, διαψεύδει αυτές τις αναφορές τονίζοντας ότι η νεαρή πρωταθλήτρια έχει υποβληθεί απλώς σε μια σειρά ιατρικών εξετάσεων, γεγονός που της επιβεβαίωσε μέσω τηλεφώνου η ίδια την Τετάρτη.

«Δεν υπήρξε απόπειρα αυτοκτονίας. Η κατάστασή της είναι καλή και αύριο θα βγει από το νοσοκομείο», δήλωσε σε τοπικά Μέσα. Χθες το πρωί η Αλεξάνδρα με κάλεσε από το νοσοκομείο και μου είπε να μην ανησυχώ, καθώς έχει υποβληθεί σε ορισμένες ιατρικές εξετάσεις . Αυτό που ακούω τώρα (αναφορές για απόπειρα αυτοκτονίας) είναι ένα τεράστιο σοκ για μένα, όπως και για όλους», συμπλήρωσε.

000_1939ZR

000_1939ZF

View this post on Instagram

🤍🤍🤍

A post shared by Alexsandra Soldatova. (@soldy21) on



View this post on Instagram

Скоро😽

A post shared by Alexsandra Soldatova. (@soldy21) on



SOLDATOVA Aleksandra (RUS) - 2018 Rhythmic Worlds, Sofia (BUL) - Qualifications Ribbon


Aleksandra Soldatova. Euskalgym 2019. Gala


Aleksandra SOLDATOVA (RUS) - 2019 Rhythmic Gymnastics European silver medallist, ball
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης