Ολιβέιρα: Στόχος μου να είμαι στο Euro με την Πορτογαλία

Ολιβέιρα: Στόχος μου να είμαι στο Euro με την Πορτογαλία

Ο Νέλσον Ολιβέιρα θέλει πολύ να πείσει τον Φερνάντο Σάντος πως αξίζει θέση στην εθνική Πορτογαλίας για το Euro, μέσω των εμφανίσεών του με την ΑΕΚ

4950052
Αναλυτικά, ο Νέλσον Ολιβέιρα μίλησε στον ΑΝΤ1 για:

-το Euro 2020: «Είναι μια διοργάνωση πάρα πολύ σημαντική. Μια καινούργια εμπειρία διότι θα διοργανωθεί σε περισσότερες από μία χώρες. Πιστεύω πως όσοι συμμετέχουν θα δώσουν τα πάντα για να βοηθήσουν τις ομάδες τους».

-τον Φερνάντο Σάντος: «Είναι ένας καταπληκτικός προπονητής. Η δουλειά που κάνει είναι εξαιρετική. Με την εθνική Πορτογαλίας έχει κατακτήσει το Euro και το Nations League. Και ως προσωπικότητα πιστεύω ότι αντιπροσωπεύει όλο τον πορτογαλικό λαό και είναι πάρα πολύ αγαπητός. Γνωρίζω ότι και στην Ελλάδα είναι ιδιαίτερα αγαπητός».

-τον Κριστιάνο Ρονάλντο: «Ο Κριστιάνο είναι ένας σταρ, ένας φανταστικός παίκτης που μπορεί να δώσει τα πάντα και να βοηθήσει. Κι αυτός νομίζω ότι αντιπροσωπεύτει τον πορτογαλικό λαό και μας κάνει ακόμα πιο περήφανους. Εκτός από τεράστιος παίκτης, αποτελεί και παράδειγμα αθλητή με επιμονή και σωστή νοοτροπία. Νομίζω ότι το να έχεις στη διάθεση σου έναν τέτοιο παίκτη είναι πολύ θετικό για τα νέα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο».

-τον «όμιλο του θανάτου»: «Πιστεύω πως σε αυτό το επίπεδο όλοι οι όμιλοι είναι δύσκολοι. Μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν πολλές χώρες που έχουν εκπλήξει θετικά. Σίγουρα είναι ένας δύσκολος όμιλος με πολύ δυνατούς αντιπάλους. Θα δούμε τι θα γίνει».

-τις ομάδες που θεωρεί φαβορί: «Υπάρχουν φαβορί όπως η Ισπανία, η Γερμανία και η Γαλλία. Κι η Πορτογαλία βεβαίως ανήκει στα φαβορί και εύχομαι να φτάσει ξανά στην κατάκτηση του τροπαίου. Πιστεύω ότι θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για να τα καταφέρουν. Η ομάδα θα βλέπει κάθε αγώνα ξεχωριστά, διότι αυτή είναι η νοοτροπία μας».

Κλείσιμο
-το αν σκέφτεται την επιστροφή στην Εθνική: «Φυσικά. Ο στόχος μου είναι να μπορέσω να κληθώ στην εθνική. Γνωρίζω ότι ο Σάντος παρακολουθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο, γιατί το ξέρει. Και γνωρίζω επίσης ότι παρατηρεί όλους τους ποδοσφαιριστές. Οπότε ένας ποδοσφαιριστής όταν είναι στην προεπιλογή μια φορά, είναι φυσικό να έχει τη φιλοδοξία να βρεθεί στην τελική 18άδα. Ξέρω παράλληλα ότι πρέπει να συνεχίσω να προσπαθώ και νομίζω ότι έχω πολλά ακόμα να δώσω».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης