Δείτε τον Κόμπι Μπράιαντ να καρφώνει σε διαγωνισμό σε ηλικία 15 ετών

Δείτε τον Κόμπι Μπράιαντ να καρφώνει σε διαγωνισμό σε ηλικία 15 ετών

«Αυτή ήταν η στιγμή που όλοι στο σχολείο κατάλαβαν ποιος ήταν ο Κόμπι Μπράιαντ, τι ταλέντο διέθετε και πού μπορούσε να φτάσει» δηλώνει ο άνθρωπος που κατέγραψε τον 15χρονο Κόμπι Μπράιαντ

komp-2
Από τα 15 του είχε δείξει ο Κόμπι Μπράιαντ το αστείρευτο ταλέντου του που τον έκανε τελικά έναν από τους σημαντικότερους παίχτες της σύγχρονης ιστορίας του ΝΒΑ.

Στη σκιά του τραγικού θανάτου του 41χρονου Μπράιαντ μετά τη συντριβή του ελικοπτέρου που επέβαινε μαζί με την 13χρονη κόρη του Τζιάνα και άλλους επτά ανθρώπους, ένας συμμαθητής του στο σχολείο Lower Merion θυμήθηκε ότι τον είχε απαθανατίσει στον πρώτο του διαγωνισμο καρφωμάτων.

Στο βίντεο από το 1994 ο Κόμπι Μπράιαντ φαίνεται, μεταξύ άλλων, να κάνει ένα κάρφωμα «τόμαχοκ» αλλά και να καρφώνει «πετώντας» πάνω από δύο άλλους μαθητές του σχολείου στη Φιλαδέλφεια.

Kobe Bryant First Slam Dunk Contest.  15 Years Old.   1994.


Σύμφωνα με τον Μπράιαν Γκέφτερ ο διαγωνισμός που έστησε ο Κόμπι Μπράιαντ πραγματοποιήθηκε στο ημίχρονο αγώνα με φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

«Πρόκειται για ένα πολύτιμο βίντεο για μένα. Αυτή ήταν η στιγμή που έγινα οπαδός του Κόμπι. Αυτή ήταν η στιγμή που όλοι στο σχολείο κατάλαβαν ποιος ήταν ο Κόμπι Μπράιαντ, τι ταλέντο διέθετε και πού μπορούσε να φτάσει» δήλωσε ο Γκέφτερ στη New York Post.

Δείτε βίντεο: Όταν ο Κόμπι Μπράιαντ κάρφωνε σε διαγωνισμό, σε ηλικία 15 ετών...
Όταν ο Κόμπι Μπράιαντ κάρφωνε σε διαγωνισμό, σε ηλικία 15 ετών...

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης