Ισπανικά Μέσα: Στην ΑΕΚ για τέσσερα χρόνια με τρία εκατομμύρια ευρώ ο Αραούχο

Ισπανικά Μέσα: Στην ΑΕΚ για τέσσερα χρόνια με τρία εκατομμύρια ευρώ ο Αραούχο

Νέο ρεπορτάζ από την Ισπανία αναφέρει πως ΑΕΚ και Λας Πάλμας έχουν έρθει ήδη σε συμφωνία για την παραχώρηση του Σέρχιο Αραούχο

4432540
Συνεχίζουν να θεωρούν δεδομένη την επιστροφή του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ μέσα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο τα ισπανικά ΜΜΕ και δη αυτά των Κανάριων Νήσων...

Με τελευταίο χρονικά να είναι το ρεπορτάζ της εφημερίδας «La Provincia», η οποία όχι μόνο μιλάει για συμφωνία της «Ένωσης» με την Λας Πάλμας, αλλά γράφει πως ο Αργεντινός επιθετικός θα υπογράψει συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας, έναντι τριών εκατομμυρίων ευρώ!

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει:

«Ο Σέρχιο Αραούχο είναι ο επόμενος παίκτης της Λας Πάλμας που θα αποχωρήσει από την ομάδα όντας στον δρόμο προς την ΑΕΚ και το ελληνικό πρωτάθλημα. Θα επιστρέψει εκεί όπου έπαιξε άλλες δυο θητείες.

Στον αθηναϊκό σύλλογο, θα βρει ξανά τον Μάρκο Λιβάγια που έχει περάσει και εκείνος από την Λας Πάλμας. Ο 27χρονος Αργεντινός το συμβόλαιο του οποίου λήγει το 2023 και είχε ρήτρα αγοράς 60 εκατομμυρίων ευρώ, ήθελε πολύ να επιστρέψει στην ΑΕΚ και τώρα τα κατάφερε να επιστρέψει. Ο πρόεδρος του συλλόγου, Μιγκέλ Άνχελ Μαρτίνεθ έχει αναλάβει προσωπικά την υπόθεση της μεταγραφής του Τσίνο που θα αποφέρει τρία εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία της ομάδας και έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ για τέσσερα χρόνια.

Για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Αραούχο στην ΑΕΚ, θα πρέπει πρώτη το ελληνικό κλαμπ να πωλήσει τον Νέλσον Ολιβέιρα που χθες έπαιξε 59 λεπτά απέναντι στον Ολυμπιακό. Αυτό που αναφέρουν πάντως οι πηγές μας είναι πως τις επόμενες ώρες θα έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Αραούχο στην ΑΕΚ. Σήμερα μάλιστα ο Αργεντινός δεν προπονήθηκε με το σύνολο του Πέπε Μελ στο γήπεδο, αλλά έμεινε στο γυμναστήριο».

Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης