Serie A, Ρόμα - Λάτσιο 1-1: Ισόπαλο το Derby della Capitale

Serie A, Ρόμα - Λάτσιο 1-1: Ισόπαλο το Derby della Capitale

Δυο λάθη των γκολκίπερ έφεραν ισάριθμα τέρματα και το Derby della Capitale της Serie A δεν είχε νικητή - Ρόμα και Λάτσιο έμειναν στο 1-1, αποτέλεσμα που δεν ικανοποίησε καμία

000_1OE4IO
Πολλά νεύρα, περισσότερες μονομαχίες, καλύτερη η Ρόμα, αλλά το ντέρμπι της Ρώμης δεν έβγαλε νικητή, με τη Λάτσιο να… χαμογελά για το τελικό 1-1 και τον βαθμό της ισοπαλίας.

Πρωταγωνιστής για τους «λατσιάλι» που έχασαν βαθμούς έπειτα από 12 συνεχόμενες νίκες, αλλά διεύρυναν το αήττητο σερί τους στα 15 ματς, ήταν ο Στρακόσα, που στο δεύτερο ημίχρονο είπε «όχι» σε δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες των γηπεδούχων, χαρίζοντας τον βαθμό στην ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι.



Μάλιστα, η εμφάνιση του νεαρού κίπερ αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία, από τη στιγμή που βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να συνέλθει από το λάθος που έκανε στο 26’, όταν με άστοχη έξοδο «χάρισε» ουσιαστικά το γκολ στον Τζέκο για το 1-0.

Παρ’ όλα αυτά, η ισοφάριση του σκορ ήταν άμεση και με ανάλογα… περίεργο τρόπο. Στο 34’ ο Πο Λόπεθ ενώ έδειχνε να ελέγχει τη φάση, τελικά έχασε εντελώς την πορεία της μπάλας, στη συνέχεια ακολούθησε και το λάθος του Σμόλινγκ, με τον Ατσέρμπι να κάνει το 1-1.

Κλείσιμο
Με αυτό το αποτέλεσμα, η Ρόμα είναι μεν στην 4η θέση, αλλά μόλις στο +1 από την Αταλάντα, ενώ η Λάτσιο παραμένει τρίτη, παραμένοντας σε απόσταση δύο βαθμών από την Ίντερ, έχοντας και αγώνα λιγότερο.

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης