Σάκκαρη: Δεν είναι κατόρθωμα που έφτασα στις «16» του Australian Open

Σάκκαρη: Δεν είναι κατόρθωμα που έφτασα στις «16» του Australian Open

Η Ελληνίδα τενίστρια μίλησε μετά τον αγώνα της για την πορεία της στο Australian Open αλλά και για το αύριο

000_1OD5LZ
Για την παρουσία της στο Australian Open αλλά και για το μέλλον μίλησε η Μαρία Σάκκαρη, λίγο μετά την ήττα της από την Πέτρα Κβίτοβα στο τουρνουά.

Η Μαρία Σάκκαρη πίστευε πολύ στην πρόκριση στον προημιτελικό του ΑΟ 2020.

Το έδειχνε κάθε στιγμή, κάθε λεπτό στον αγώνα της με την Πέτρα Κβίτοβα. Την αντιμετωπίσε σαν να είναι και αυτή παίκτρια του top-10 αλλά στο τέλος κέρδισε το Νο8 της παγκόσμιας κατάταξης, με την εμπειρία της από αυτά τα δύσκολα παιχνίδια.

Η Μαρία Σάκκαρη δεν θεωρεί ότι έκανε κάτι πολύ σπουδαίο που πέρασε στον 4ο αλλά ήταν κάτι που ήθελε γιατί είχε χρόνια... κολλήσει στον 3ο γύρο.

Η Ελληνίδα τενίστρια μίλησε μετά τον αγώνα της για την πορεία της στο ΑΟ αλλά και για το αύριο:

«Εντάξει, είναι επιτυχία. Το έχουμε, όμως, κάνει τόσο μεγάλο, γιατί επτά φορές δεν τα είχα καταφέρει. Δεν είναι κάτι τόσο μεγάλο, όμως, να φτάσεις στον τέταρτο γύρο. Είναι για τον κόσμο που το βλέπει απέξω, αλλά για μένα που παίζω συνεχώς δεν είναι κάτι το απίστευτο.

Κλείσιμο
Είναι ένας τέταρτος γύρος. Είμαι μια από τις 16 που έφτασαν εδώ. Μου δίνει μια εμπιστοσύνη το γεγονός ότι ξεκίνησα καλά τη χρονιά. Έκανα καλές νίκες, έπαιξα καλό τένις, όμως σίγουρα η απογοήτευση είναι μεγάλη γιατί μπορούσα και ήμουν σίγουρη ότι θα φτάσω πιο μακριά. Ήμουν πολύ κοντά ακόμα και σήμερα. Αν το σερβίς μου ήταν λίγο καλύτερο, θα είχα κερδίσει αυτό το ματς», είπε αρχικά και εν συνεχεία μίλησε για τα περί κατάκτησης ενός Grand Slam:

«Όλοι λένε ότι το να το λες αυτό είναι... ψωνίστικο, ας πούμε. Εγώ πιστεύω πως μπορώ. Δεν είπα ποτέ ότι θα το πάρω. Κανένας δεν ξέρει τι θα συμβεί. Και ο Στέφανος λέει ότι μπορεί να το πάρει. Και εγώ το πιστεύω ότι μπορούμε και οι δύο να πάρουμε Grand Slam. Δεν έχουμε γυρίσει ποτέ να πούμε ότι θα πάρουμε. Αν το ξέραμε, θα ήμασταν μέντιουμ και όχι τενίστες. Πιστεύω και δουλεύω κάθε μέρα για αυτό. Είμαι πολύ θετική στο ότι μπορώ να τα καταφέρω».

Η Μαρία έχει ως μεγάλο στόχο της χρονιάς τους Ολυμπιακούς του Τόκιο όπου θέλει να διακριθεί αλλά έχει δρόμο έως τον Ιούλιο: «Θα παίξω στην Αγία Πετρούπολη, στο Ντουμπάι, στην Ντόχα, στο Indian Wells και στο Μαϊάμι, στο Τσάρλστον και μέχρι εκεί έχουμε αποφασίσει. Λόγω κάποιων αλλαγών της WTA, θα πρέπει να ξαναδούμε το πρόγραμμα στο χώμα. Λίγες μέρες ξεκούραση τώρα και πάλι δουλειά».

Πηγή: gazzetta
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης