Serie A: Έβαλε φρένο στη Φιορεντίνα η Τζένοα, τριάρα η Μπολόνια

Serie A: Έβαλε φρένο στη Φιορεντίνα η Τζένοα, τριάρα η Μπολόνια

Η Σπαλ προηγήθηκε στο ντέρμπι της Εμίλια Ρομάνα, αλλά η Μπολόνια απάντησε άμεσα και τελικά πήρε σπουδαία νίκη (1-3) - «Στοπ» στη φορμαρισμένη Φιορεντίνα έβαλε μέσα στο «Αρτέμιο Φράνκι» η Τζένοα (0-0) για την 21η αγωνιστική της Serie A

ΙΤΑΛΥ
ΣΠΑΛ-Μπολόνια 1-3



Στο τοπικό τους ντέρμπι της επαρχίας Εμίλια Ρομάνα ανέκαθεν η Μπολόνια ήταν το φαβορί. Το ίδιο συνέβη και τώρα στη Σπαλ, η οποίοα προηγήθηκε με το πέναλτι του Πετάνια (23'), αλλά δεν το χάρηκε καθόλου. Το αυτογκόλ του Βικάρι ήρθε έπειτα από λίγα δευτερόλεπτα και οδήγησε στην ισοφάριση, με τους Μπάροου (59'), Πόλι (63') να χαρίζουν τρίποντο στους Τζαλομπλού έπειτα από τρεις αγωνιστικές, αφήνοντας τους γηπεδούχους εντός υποβιβασμού.

Φιορεντίνα-Τζένοα 0-0



Η νίκη μέσα στο «Σαν Πάολο» αναπτέρωσε τις ελπίδες της για μια καλύτερη συνέχεια. Ωστόσο, το επόμενο της βήμα την βρήκε να σκοντάφτει, κόντρα στην μέχρι πρότινος ουραγό Τζένοα.

Οι Βιόλα έμειναν στο 0-0 εντός έδρας και λένε «πάλι καλά», αφού από το 15' κιόλας οι Γενοβέζοι είχαν την ευκαιρία να προηγηθούν με τον Κρισίτο από το σημείο του πέναλτι.

Για καλή της τύχη, διαθέτει έναν από τους πιο ταλαντούχους και σπεσιαλίστες, όπως εξελίσσεται πορτιέρο, τον νεαρό Πολωνό Μπαρτλομέι Ντραγκόφσκι, ο οποίος αποσόβησε το 0-1 και απέκρουσε το 3ο πέναλτι σε 4 περιπτώσεις στην Serie A.
Ο ένας βαθμός κέρδος φέρνει, πλέον, την Φιορεντίνα στους 25 βαθμούς, στο -6 από την 6η Μίλαν, ενώ το ίδιο μερίδιο μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό για την προσπάθεια των Ροσομπλού να μείνουν στην κατηγορία (15 βαθμοί, όσους και οι Μπρέσια και Σπαλ).

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης