La Liga: Ξύλο μεταξύ οπαδών σε Βαρκελώνη και Βαλένθια

La Liga: Ξύλο μεταξύ οπαδών σε Βαρκελώνη και Βαλένθια

Απίστευτα σκηνικά συνέβησαν σήμερα το μεσημέρι πριν τις αναμετρήσεις Εσπανιόλ-Αθλέτικ Μπιλμπάο και Βαλένθια-Μπαρτσελόνα για την 21η αγωνιστική της La Liga

Xylo
Σκηνές βίας τις οποίες δεν έχουμε συνηθίσει ειδικά τα τελευταία χρόνια, είδαμε σήμερα το μεσημέρι πριν τη διεξαγωγή των αναμετρήσεων Εσπανιόλ-Αθλέτικ Μπιλμπάο και Βαλένθια-Μπαρτσελόνα για την 21η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος.

Η αρχή έγινε λίγο μετά τις 13:30 και μισή ώρα πριν από την σέντρα του αγώνα Εσπανιόλ-Αθλέτικ, όταν οπαδοί των δύο ομάδων συγκρούστηκαν πολύ κοντά στη στάση του μετρό που βρίσκεται κοντά στο Κορνέλα Ελ Πρατ, το γήπεδο της Εσπανιόλ.

Más violencia: pelea entre ultras del Athletic y el Espanyol | Diario AS


Στις συμπλοκές συμμετείχαν περίπου 100 άτομα που ...αντάλλαξαν καρέκλες και τραπέζια προκαλώντας τον πανικό στους αμέριμνους επιβάτες που έβγαιναν από το μετρό.

Δύο ώρες αργότερα το κακό συνεχίστηκε στα πέριξ του Μεστάγια, έδρα της Βαλένθια, οπαδοί της οποίας συνεπλάκησαν με αυτούς της Μπαρτσελόνα.

Κι εδώ εκσφενδονίστηκαν τραπεζοκαθίσματα, αλλά και καπνογόνα για να ακολουθήσουν μάχες, σώμα με σώμα μέχρι τη στιγμή που παρενέβη η αστυνομία.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης