Προβληματισμός στον Ολυμπιακό για την άμυνα ενόψει ΑΕΚ

Προβληματισμός στον Ολυμπιακό για την άμυνα ενόψει ΑΕΚ

Τα πλάνα του ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με την ΑΕΚ είναι υποχρεωμένος να αναπροσαρμόσει ο Πέδρο Μαρτίνς, έπειτα από την ανόητη αποβολή του Ρούμπεν Σεμέδο στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ

martins-osf
Τον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Ρούμπεν Σεμέδο, έπειτα από την αψυχολόγητη αποβολή του στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, ψάχνει ο Πέδρο Μαρτίνς για το προσεχές ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είναι αναγκασμένος να καταστρώσει τα πλάνα του, δίχως να υπολογίζει τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό, και ήδη έχει μπει στη διαδικασία να εξετάζει τις εναλλακτικές λύσεις.

Τη μία θέση στα στόπερ φαίνεται πως θα πάρει ο Μπα, ο οποίος έχει καταφέρει να κερδίσει με τις εμφανίσεις του την εμπιστοσύνη του προπονητή του, ενώ υπάρχουν πιθανότητες να τον πλαισιώσουν ο Αβραάμ Παπαδόπουλος και ο Μεριά. Στο μυαλό του Μαρτίνς, βέβαια, υπάρχει και η περίπτωση του Σισέ, όμως ο Σενεγαλέζος αμυντικός δεν έχει επανέλθει ακόμα σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς.

Οι επόμενες μέρες θεωρούνται ιδιαίτερα σημαντικές για τη θέση του κεντρικού αμυντικού, με τον Παπαδόπουλο και τον Μπα αυτή τη στιγμή να προβάλλουν ως φαβορί να αποτελέσουν το δίδυμο στην «ερυθρόλευκη» άμυνα.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης