Super League 1, ΟΦΗ-Ολυμπιακός 0-1: «Πέρασε» με Καμαρά από το Γεντί Κουλέ - Δείτε το γκολ

Super League 1, ΟΦΗ-Ολυμπιακός 0-1: «Πέρασε» με Καμαρά από το Γεντί Κουλέ - Δείτε το γκολ

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 1-0 του ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ για την 20η αγωνιστική της Super League 1  και παραμένει έτσι στην κορυφή της βαθμολογίας (+ από τον ΠΑΟΚ) - Οι ερυθρόλευκοι στο 45' άνοιξαν το σκόρ με τον Καμαρά - Ο Σεμέδο αποβλήθηκε μετά την λήξη της αναμέτρησης και χάνει το ντέρμπι της Κυριακής απέναντι στην ΑΕΚ

5012315
Σε μία δύσκολη έδρα και με τον Πέδρο Μαρτίνς να συμπληρώνει 50 ματς στον πάγκο του Ολυμπιακού στο ελληνικό πρωτάθλημα οι Πειραιώτες πέρασαν με 0-1 χάρις στο γκολ του Καμαρά. Αποβλήθηκε μετά το ματς με κόκκινη ο Σεμέδο.

ΞΑΝΑ ΜΕ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ ΚΕΝΤΡΟ Ο ΜΑΡΤΙΝΣ, Η ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΟΦΗ
Ο Ολυμπιακός με τον Μαρτίνς να κάθεται στο 50ό του ματς στο ελληνικό πρωτάθλημα στον πάγκο του ξεκίνησε τον αγώνα με τον Σα κάτω από τα γκολπόστ. Άμυνα με Μπα, Σεμέδο, Ομάρ και Τσιμίκα. Κέντρο με Μπουχαλάκη, Καμαρά και Γκιγιέρμε, άκρα με Βαλμπουενά και Μασούρα και φορ τον Ελ Αραμπί. Ο ΟΦΗ είχε κίπερ τον Σωτηρίου. Άμυνα με Κοροβέση, Γιαννούλη, Κουτρουμπή και Μαρινάκη και στο κέντρο τους Μεγιάδο, Νεϊρα και Στάϊκο. Άκρα με Σεμέντο και Βαζ και μπροστά τον Φιγκεϊρέδο.

ΛΥΤΡΩΤΗΣ ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΛΑΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΚΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ
Το α' μέρος βρήκε τον Ολυμπιακό να έχει από μέτρια έως κακή εικόνα και τον ΟΦΗ να προσπαθεί να απειλήσει. Στο 14' μία κεφαλιά του Γκιγιέρμε πέρασε έξω ενώ λίγο μετά ακυρώθηκε σωστά γκολ του Μασούρα ως οφσάιντ. Ο ΟΦΗ στο 21ο λεπτό είχε μία πολύ καλή φάση με σουτ του Στάϊκου έξω και γενικά απείλησε αρκετά. Όμως λίγο πριν το τέλος του α' μέρους ο Ελ Αραμπί έδειξε την κλάση του. Κλέψιμο ψηλά πάνω στον Γιαννούλη και πάσα στον Καμαρά που με πολύ καλό τελείωμα έκανε το 0-1 στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

ΜΕΓΑΛΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ & ΜΠΑ, ΕΜΕΙΝΕ ΤΟ 0-1, ΕΝΤΑΣΗ ΜΕ ΦΕΡΕΪΡΑ ΣΟΟΥΖΑ - ΣΕΜΕΔΟ ΚΑΙ ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΥ ΜΠΑΚ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
Κλείσιμο
Στο 2ο μέρος ο ΟΦΗ πίεσε ξανά και προσπάθησε όμως ο Ολυμπιακός είχε καλές φάσεις. Μία με τον Μπα στο 77' που σε κενή εστία έστειλε την μπάλα έξω και μία με τον Ελ Αραμπί που είχε χαμένο τετ α τετ στο 85'. Προς το τέλος του αγώνα υπήρξε ένταση μεταξύ Φερέϊρα Σόουζα και Σεμέδο. Ο Πορτογάλος αποβλήθηκε με κόκκινη διότι πήγε γρήγορα και δυνατά πάνω στο ball boy να πάει την μπάλα και έπεσε κάτω. Ο Φερεϊρα στην συνέχεια έπεσε πάνω του και τον έσπρωξε.

ΟΦΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ( 0 - 1 ) | SUPERLEAGUE 2019/20 | 22/1/2020


MVP: Ελ Αραμπί. Κάνει την κίνηση με το κλέψιμο πάνω στον Γιαννούλη στην φάση του γκολ του Καμαρά.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ: Καμαρά με το γκολ του και την προσπάθειά του αλλά και ο Μπα από τον Ολυμπιακό. Στον ΟΦΗ στάθηκε αρκετά καλά το κέντρο του.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Οι επιθετικοί του ΟΦΗ παρά τις φάσεις που έφτιαξαν οι συμπαίκτες τους δεν κατάφεραν να απειλήσουν παραπάνω ή να σκοράρουν.

Η ΓΚΑΦΑ: Ανήκει στον Γιαννούλη στην φάση του 0-1.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Με προβλήματα στον πειθαρχικό έλεγχο η διαιτησία. Σωστά ακυρώνεται το γκολ του Μασούρα αλλά υπάρχει ένα τράβηγμα στον Ελ Αραμπί στην μικρή περιοχή, που δεν το είδε καν ο ρέφερι στο VAR. Ο ΟΦΗ ζήτησε σε δύο περιπτώσεις πέναλτι. Η κόκκινη του Σεμέδο θα σηκώσει μεγάλη συζήτηση ενώ θα πρέπει να διαπιστωθεί εάν είδε κάρτα και ο Φερέϊρα Σόουζα.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Ο Ολυμπιακός που δεν είχε ένα τόσο καλό πρώτο μέρος προηγήθηκε χάρις στην κλάση και την ποιότητα του Ελ Αραμπί. Πήρε μία οριακή και δύσκολη νίκη σε μία έδρα που την είχε ανάγκη.

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Κοροβέσης, Γιαννούλης, Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Σταϊκος (74' Φερέϊρα Σόουζα), Μεγιάδο, Σεμέντο, Βαζ (86' Νοικοκυράκης), Νεϊρα και Φιγκεϊρέδο.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Τσιμίκας, Μπα, Σεμέδο, Ομάρ Ελαμπντελαουί, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Γκιγιέρμε, Βαλμπουενά (76' Σουντανί), Ελ Αραμπί και Μασούρας (69' Λοβέρα).

ΟΦΗ Ολυμπιακός 0-1 20η Αγωνιστική SuperLeague Στιγμιότυπα (22/1/2020)


Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης