Super League 1, ΑΕΛ-Παναιτωλικός 2-2: «Κυανοκίτρινη αυτοκτονία»

Super League 1, ΑΕΛ-Παναιτωλικός 2-2: «Κυανοκίτρινη αυτοκτονία»

Ο Παναιτωλικός με τα 2 γκολ του Ντάουντα μέχρι το 79' κρατούσε μια μεγάλη νίκη στα χέρια του, όμως εν συνεχεία ήρθε η κατάρρευση και με 2 εύστοχα πέναλτι του Ουάρντα η ΑΕΛ πήρε έναν ανέλπιστο βαθμό  για την 20η αγωνιστική της Super League 1 (2-2) - Κόκκινη ο Τσιγγάρας για τους Αγρινιώτες

5012070
Ματς ακατάλληλο για καρδιακούς είδαμε σήμερα στη Λάρισα, εκεί όπου η ΑΕΛ «επιβεβαίωσε» για ακόμη μία φορά πως είναι μία ομάδα που δεν τα «παρατά», ενώ ο Παναιτωλικός «αυτοκτόνησε», αφού ναι μεν κέρδιζε στο 79' 2-0, όμως έφυγε από τον κάμπο μόνο με τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2).

Οι «βυσσινί» ξεκίνησαν με τον Κρίστινσον στο τέρμα, τους Καρανίκα, Μόρα, Μιχαήλ, Μούζεκ στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τους Κάτσε, Μιλοσάβλιεβιτς, Σεσέροβιτς στον άξονα, τους Μπούστος, Ουάρντα στα άκρα και τον Παπάζογλου στην κορυφή της επίθεσης.

Τα «καναρίνια» είχαν τον Κνετ κάτω από τα γκολπόστ, τους Τζανακάκη, Μαρσιάλ, Γιοβάνοβιτς, Κέβιν στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τους Σιένστεντ, Τσιγγάρα στον άξονα, τους Ντίας, Ρόσα στα άκρα και τον Αλβαρεζ πίσω από τον Ντάουντα.

Το πρώτο ημίχρονο ανήκε στους φιλοξενούμενους. Με «κινητήριο μοχλό» την αριστερή τους πλευρά (Κέβιν, Ρόσα) και «πρωταγωνιστή» τον Ντάουντα, πατούσαν καλύτερα μέχρι την ανάπαυλα. Σε αυτό το διάστημα μάλιστα άνοιξαν το σκορ με τον Νιγηριανό φορ στο 28', ο οποίος με πολύ ωραίο και δύσκολο πλασέ από πλάγια θέση ύστερα από αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο ίδιος και ο Ρόσα απείλησαν ακόμη στο 10' και το 34' αντίστοιχα (σωστή αντίδραση από τον Κρίστινσον), σε αντίθεση με τους «βυσσινί» που δεν έβρισκαν διαδρόμους. Ο Παπάζογλου ήταν απομονωμένος, οι Ουάρντα, Μιλοσάβλιεβιτς «μπλοκαρισμένοι» και σε αυτό το διάστημα ο Κνετ ήταν ουσιαστικά θεατής της αναμέτρησης. Οι τελικές μάλιστα ήταν 4-1 υπέρ των «κυανοκίτρινων».

Στο δεύτερο μισό οι «βυσσινί» θέλησαν να αντιδράσουν. Με την είσοδο του Βινίσιους (όπως και ο Μούζεκ έκανε ντεμπούτο) «γύρισαν» το σύστημα σε 4-1-4-1 (από 4-3-3) και ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και άρχιζαν να πιέζουν την εστία του Παναιτωλικού. Μέχρι το 63' δεν είχαν κάνει κάποια φάση, όμως είχαν κερδίσει 5 κόρνερ και το παιχνίδι παίζονταν στο μισό των φιλοξενούμενων. Οι οποίοι όμως τότε βρήκαν και 2ο γκολ, όταν σε αντεπίθεση ο Ρόσα έκανε την παράλληλη και ο Ντάουντα με πλασέ στην κίνηση, «νίκησε» ξανά τον Κρίστινσον.

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης