Super League 1, Ατρόμητος-Βόλος: Όλα στο...zero

Super League 1, Ατρόμητος-Βόλος: Όλα στο...zero

Aτρόμητος και Βόλος... εξάντλησαν τα γκολ στις «κόντρες» τους στο Κύπελλο και έτσι στο ματς πρωταθλήματος στο Περιστέρι παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν... κόλλησαν στο 0-0! Χαμένο έδαφος ενόψει πλέι οφ για τους γηπεδούχους στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1 

5005041
Κάκιστο ήταν το πρώτο ημίχρονο στο Περιστέρι, με τον Ατρόμητο ναι μεν πιο κινητικό αλλά ανούσιο! Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη, είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης από τα πρώτα κιόλας λεπτά. Όμως δεν βρέθηκε σε κανένα σημείο του πρώτου ημιχρόνου με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή.

Αυτά που θα θυμόμαστε από ένα πρώτο μέρος που θα ξεχαστεί γρήγορα, είναι ένα σουτ του Ούμπιδες στο 17' που έφυγε άουτ, μια κεφαλιά του Ρισβάνη στο 31' που μπλόκαρε ο Γκαραβέλης, άλλη μία του Γιακουμάκμη που έφυγε άουτ στο 32' και το πλασέ από κοντά του Ούμπιδες στο 45' που έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ. Επίσης, το πρώτο ημίχρονο στον Ατρόμητο θα τον θυμούνται για ακόμα ένα καθόλου ευχάριστο λόγο.

Ο Σπύρος Ρισβάνης αποχώρησε τραυματίας στο 42' και οι Περιστεριώτες έχουν αγωνία για την κατάσταση της υγείας του...

Μια κεφαλιά του Βέλλιου και τίποτα άλλο

Ακόμα χειρότερο από το πρώτο ημίχρονο ήταν το δεύτερο στο Περιστέρι! Και πάλι ο Ατρόμητος είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς ωστόσο να μπορεί να απειλήσει με αξιώσει την αντίπαλη εστία και πάλι.

Έπρεπε να φτάσουμε στο 71ο λεπτό για να δούμε την πρώτη ουσιαστική ευκαιρία στο παιχνίδι. Τότε μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Βέλλιος με κεφαλιά μπροστά από τον Γκαραβέλη έστειλε την μπάλα στο έδαφος και στη συνέχεια αυτή έφυγε άουτ. Η φάση αυτή επί της ουσίας ήταν και η μεγαλύτερη του ματς!

Κλείσιμο
Από εκεί και πέρα, μια κεφαλιά του Γούτα κατέληξε στην αγκαλιά του Γκαραβέλη, ενώ στο 86' το ωραίο σουτ του Χαρίση έφυγε ελάχιστα έξω. Στις καθυστερήσεις η πίεση των Περιστεριωτών ήταν και πάλι ανούσια με αποτέλεσμα αυτό το 0-0 να μείνει και ο Βόλος της μιας τελικής σε 90 λεπτά να γυρίσει με βαθμό στο σπίτι!

MVP: Διαμαντής. Ο στόπερ του Βόλου μαζί με τον Δημόπουλο έκοψαν τα πάντα στην άμυνά τους, έκαναν πολύ καλή δουλειά για την ομάδα τους που πήρε έναν σημαντικό βαθμό. Εξαιτίας τους ο Ατρόμητος δεν μπόρεσε να κάνει κάποια μεγάλη φάση πέρα από εκείνη του Βέλλιου.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Ενσικουλού. Αν και προσπάθησε να βοηθήσει όσο μπορούσε την ομάδα του, τελικά έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό και για τον λόγο αυτό αντικαταστάθηκε από τον προπονητή του.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Δημόπουλος. Ο έτερος στόπερ του Βόλου, ήταν πολύ σωστός στις τοποθετήσεις του και όπως είπαμε και παραπάνω από τους βασικούς λόγους που η ομάδα του έφυγε με βαθμό από το Περιστέρι.

Η ΓΚΑΦΑ: Την χρεώνεται ο Γκαραβέλης στην ευκαιρία του Βέλλιου καθώς έκανε μια άστοχη έξοδο και αν η μπάλα δεν είχε χτυπήσει στο έδαφος μετά την κεφαλιά του Έλληνα επιθετικού τότε θα είχε στοιχίσει στην ομάδα του.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Ο ρέφερι Ευαγγέλου άφησε το σκληρό παιχνίδι, έβγαλε λίγες κάρτες και δεν είχε κάποια δύσκολη φάση. Οι γηπεδούχοι φωνάζουν για ένα πέναλτι στο δεύτερο μέρος σε χέρι, με το ριπλέι να μην είναι όσο καθαρό θα έπρεπε με αποτέλεσμα να πρόκειται για δύσκολη φάση.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Πισωγύρισμα για τον Ατρόμητο που έχασε μοναδική ευκαιρία να μπει στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος. Με μια μέτρια εμφάνιση, άφησε δύο βαθμούς στην έδρα του απέναντι στον κακό Βόλο, ο οποίος από την πλευρά του έφυγε με έναν πολύτιμο βαθμό από το Περιστέρι.

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Σάββας Παντελίδης): Μέγιερι, Γκάλο, Κατράνης, Ρισβάνης (42' Στρούγγης), Γούτας, Χαρίσης, Μπαένα (76' Μάντσον), Ούμπιδες, Μανούσος, Ενσικουλού (63' Βέλλιος), Γιακουμάκης

Βόλος (Αλμπέρτο Γκαγιέγο): Γκαραβέλης, Διαμαντής, Κανταμούρο, Δημόπουλος, Ντεντάκης (66' Λύρατζης), Φεράρι, Τσοκάνης, Μαξ, Ράφαελ (90+3' Τσαούσης), Τόρες, Γέντρισεκ (73' Μάντζης

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης