ΠΑΟΚ: Με απουσίες κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης

ΠΑΟΚ: Με απουσίες κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, με τον Αμπελ Φερέιρα να έχει σημαντικές απουσίες αφού εκτός είναι οι Κρέσπο, Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί και Γιαννούλης.

paokapousies
Με αρκετά προβλήματα θα υποδεχτεί τον Αστέρα Τρίπολης ο ΠΑΟΚ. Ο Αμπελ Φερέιρα είδε τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ να μην παίρνει μέρος στη σημερινή προπόνηση λόγω ίωσης με συνέπεια να «κοπεί» από την αποστολή, όπως και οι Χοσέ Άνχελ Κρέσπο και Ομάρ Ελ Καντουρί, οι οποίοι ναι μεν γυμνάστηκαν κανονικά, αλλά κρίθηκαν ανέτοιμοι.

Εκτός είναι και ο Γιαννούλης ο οποίος έχει συμπληρώσει κάρτες.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο ΠΑΟΚ:

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ταλαιπωρείται από ίωση, δεν προπονήθηκε κι έμεινε εκτός αποστολής για το ματς με την ομάδα της Αρκαδίας. Εκτός έμειναν και οι Χοσέ Άνχελ Κρέσπο , Ομάρ Ελ Καντουρί , οι οποίοι προπονήθηκαν ωστόσο κρίθηκαν ανέτοιμοι καθότι έχουν χάσει πολλές προπονήσεις μετά τους τραυματισμούς τους, ενώ τιμωρημένος είναι ο Δημήτρης Γιαννούλης .

Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας κι αφορούσε την τακτική και τις στατικές φάσεις.

Οι 19 παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Αμπέλ Φερέιρα είναι οι:

Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μιχάι, Μάτος, Ροντρίγκο, Βιεϊρίνια, Αουγκούστο, Μίσιτς, Μαουρίσιο, Εσίτι, Πέλκας, Στοχ, Λάμπρου, Λημνιός, Σφιντέρσκι, Άκπομ, Γαϊτανίδης.

Κλείσιμο
Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης