Super League 1: Με δύο αγώνες ξεκινά η η 19η αγωνιστική - Το τηλεοπτικό πρόγραμμα

Super League 1: Με δύο αγώνες ξεκινά η η 19η αγωνιστική - Το τηλεοπτικό πρόγραμμα

Στις 19:30 (Novasports1) ο Πανιώνιος υποδέχεται τον ΟΦΗ και στις 20:00 (ΕΡΤ Sports) ο Παναιτωλικός την Λαμία

ofi-pan
Με δύο αγώνες ξεκινά σήμερα, Σάββατο, η 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 1 στην οποία ξεχωρίζει ο αγώνας του Ολυμπιακού με τον Άρη την Κυριακή.

Στις 19:30 (Novasports1) ο Πανιώνιος υποδέχεται τον ΟΦΗ και στις 20:00 (ΕΡΤ Sports) ο Παναιτωλικός την Λαμία

agonews-1


Παναιτωλικός-Λαμία

Με νωπή τη χαρά της πρόκρισης στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Παναιτωλικός και η Λαμία επιστρέφουν στη μάχη του πρωταθλήματος.

Ο Παναιτωλικός κατάφερε να φτάσει στα προημιτελικά για πρώτη φορά μετά από 44 χρόνια, ενώ η Λαμία θα είναι για τέταρτη φορά στη φάση αυτή, μάλιστα για τρίτη διαδοχική!

Ο Παναιτωλικός
Κλείσιμο
Η ομάδα του Αγρινίου ξεκόλλησε από την τελευταία θέση με το τέλος του 2019, αλλά οι δύο ήττες με το νέο έτος την έφεραν 10 βαθμούς από την 12ηθέση, που είναι και θέση παραμονής. Βασικός στόχος πλέον είναι να μείνει πάνω από τον Πανιώνιο και να προσπαθήσει να πλησιάσει κάποια ομάδα.

Η νίκη είναι κάτι δύσκολο για τον Παναιτωλικό, καθώς και στο Κύπελλο με δύο ισοπαλίες με τον Πανιώνιο προκρίθηκε. Νίκησε για πρώτη και τελευταία φορά στο πρωτάθλημα πριν από τα Χριστούγεννα τον ΟΦΗ.

Έχει πετύχει μόλις τρία γκολ στα οκτώ τελευταία παιχνίδια, σκοράροντας σε δύο από αυτά. Έχει τη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 11 γκολ.

Η Λαμία
Η ομάδα της Φθιώτιδας απώλεσε το αήττητο της έδρας της την περασμένη Κυριακή από τον Ολυμπιακό. Έστω με αγωνιώδη τρόπο την Τετάρτη απέκλεισε τα Τρίκαλα και μπήκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Η ήττα από τον Ολυμπιακό είναι η μοναδική στα έξι τελευταία επίσημα, τέσσερα στο πρωτάθλημα. Από τις αρχές Νοέμβρη έχει παίξει 10 αγώνες πρωταθλήματος και 14 επίσημους, χάνοντας μόνο δύο, από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Δημιουργεί εντυπωσιακή παράδοση παίζοντας με ομάδες της περιφέρειας. Στη σεζόν έχει χάσει μόνο από τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ μέσα στο 2019 είχε άλλη μια ήττα, τον Φεβρουάριο στην έδρα της από τον σημερινό της αντίπαλο τον Παναιτωλικό.

Στα τρία χρόνια που παίζει στην κατηγορία έχει μόνο τέσσερις ήττες από ομάδες της περιφέρειας, δύο από τον Παναιτωλικό και από μια από Ξάνθη και Αστέρα Τρίπολης.

Πανιώνιος-ΟΦΗ
Το 2020 ακόμα δεν έχει χαμογελάσει στον Πανιώνιο και τον ΟΦΗ, καθώς δεν έχουν νικήσει από την αλλαγή του χρόνου.

Στη Νέα Σμύρνη και οι δύο θα προσπαθήσουν να βρουν το τρίποντο που τους λείπει εδώ και καιρό στο πρωτάθλημα, μήπως και μπορέσουν να ξαναπιάσουν τους στόχους τους.

Μεσοβδόμαδα έμειναν εκτός Κυπέλλου και πλέον προσηλώνονται στο πρωτάθλημα. Και τις δύο ομάδες χαρακτηρίζουν επίσης οι πολλές απουσίες από τραυματισμούς.

Ο Πανιώνιος
Αποκλείστηκε στο Κύπελλο από τον Παναιτωλικό με δύο ισοπαλίες, αφού είχε αποκλείσει τον Ολυμπιακό Βόλου.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης έχει περάσει το μεγαλύτερο διάστημα στην τελευταία θέση, καθώς ξεκίνησε με -6 βαθμούς.

Μόνο στο τέλος Νοέμβρη ξεπέρασε τον Παναιτωλικό, όταν τον νίκησε με 3-0.

Από τότε όμως έχει κάνει έξι ήττες, ισοφαρίζοντας το αρνητικό ρεκόρ της ιστορίας του. Και φυσικά αν χάσει από τον ΟΦΗ θα κάνει αρνητικό ρεκόρ.

Σε αυτά τα έξι παιχνίδια έχει πετύχει ένα γκολ, ενώ δεν έχει σκοράρει στα τέσσερα τελευταία.

Το γκολ ήταν αυτό που του έδωσε την πρωτοπορία στο σκορ στο Βόλο. Μαζί με το Κύπελλο δεν έχει σκοράρει στα έξι τελευταία ενενηντάλεπτα, ενώ πέτυχε γκολ στην παράταση του επαναληπτικού του Κυπέλλου.

Έχει την χειρότερη άμυνα με 33 γκολ και την δεύτερη χειρότερη επίθεση με 13. Έχει βάλει μόλις τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο, όσα και η Ξάνθη.

Ο ΟΦΗ

Αποκλείστηκε από τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο με δύο ήττες. Έχει χάσει και τα πέντε τελευταία επίσημα παιχνίδια του, δύο για το Κύπελλο και τρία για το πρωτάθλημα.

Δεν έχει νίκη στα τέσσερα τελευταία, με ένα μόλις βαθμό, ενώ έχει μια νίκη στα τελευταία στα τελευταία έξι για το πρωτάθλημα και δύο στα 10 τελευταία. Είχε πέντε νίκες και 16 βαθμούς στα οκτώ πρώτα, ενώ στα 10 τελευταία έχει μόλις επτά βαθμούς.

Έχει δύο ισοπαλίες σε όλο το πρωτάθλημα. Καμία ομάδα δεν έχει λιγότερες. Στην πρεμιέρα εκτός με τον Άρη, ενώ στα 17 επόμενα μόνο μια, αυτή με τον Παναθηναϊκό.

Έχει βρεθεί να χάνει στα δύο τελευταία παιχνίδια του στο πρώτο ημίχρονο, κάτι που δεν είχε συμβεί στα πρώτα 16! Είχε πάει στα αποδυτήρια 13 φορές ισόπαλος και τρεις προηγούμενος στο σκορ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης