Εσιέν: Τον διώχνουν και από το Αζερμπαϊτζάν, έπαιξε μόλις 80 λεπτά σε 10 μήνες

Εσιέν: Τον διώχνουν και από το Αζερμπαϊτζάν, έπαιξε μόλις 80 λεπτά σε 10 μήνες

Ξένο σώμα για την Σαμπαίλ αποτελεί ο Μάικλ Εσιέν, καθώς ο Γκανέζος χαφ δεν έχει καταφέρει να ξεχωρίσει ούτε στο Αζερμπαϊτζάν

000_DV1684943
Η καριέρα του Αφρικανού άσου ακολουθεί φθίνουσα πορεία από το 2014, την εποχή δηλαδή που αποχώρησε από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Στη Μίλαν πέρασε απαρατήρητος, στον Παναθηναϊκό έμεινε στην ιστορία για την πολύμηνη αποθεραπεία του, ενώ στην Ινδονησία και συγκεκριμένα στην Περσίμπ μπορεί να πήρε χρόνο συμμετοχής, όμως σε καμία περίπτωση δεν θύμιζε τον ποδοσφαιριστή που κυριαρχούσε στη μεσαία γραμμή της Τσέλσι

Ο Γκανέζος σταρ από τον Μάρτιο του 2019 συνεχίζει την καριέρα του, στην Σαμπάιλ από το Αζερμπαϊτζάν, όπου σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση του συλλόγου έχει κινήσει τις διαδικασίες προκειμένου να λυθεί πρόωρα η συνεργασία των δύο πλευρών.

Ο Εσιέν έχει αναλάβει παράλληλα καθήκοντα προπονητή στην ομάδα Νέων, ωστόσο η επιτελείς της Σαμπάιλ δεν έχουν μείνει ικανοποιημένοι από την προσφορά του.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο 37χρονος χαφ στους 10 μήνες που βρίσκεται στον σύλλογο του Αζερμπαϊτζάν έχει καταγράψει μόλις πέντε συμμετοχές, όλες ως αλλαγή και συνολικό χρόνο συμμετοχής μόλις 80 λεπτά! Την ίδια στιγμή, η ομάδα του υπέστη τέσσερις ήττες. Το συμβόλαιο του Εσιέν εκπνέει στις 30 Μαίου και το ενδεχόμενο να αποσυρθεί οριστικά από την ενεργό δράση φαντάζει πιο πιθανό από ποτέ.

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης