Ο Αντετοκούνμπο πέτυχε 37 πόντους σε 21 λεπτά και οι Μπακς σάρωσαν τους Νικς

Ο Αντετοκούνμπο πέτυχε 37 πόντους σε 21 λεπτά και οι Μπακς σάρωσαν τους Νικς

Η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο νίκησε άνετα με 128-102 τους Νικς

ante-n1
Ως τώρα είναι η καλύτερη ομάδα του NBA και το δείχνουν σε κάθε αγώνα. Ουσιαστικά είναι σαν να μην έχουν αντίπαλο οδηγώντας και με διαφορά μάλιστα την κούρσα του κορυφαίου πρωταθλήματος στον πλανήτη. Και πως να μην την οδηγούν βέβαια, όταν έχουν τέτοιον Αντετοκούνμπο.

Μιλάμε φυσικά για τους Μπακς που και σήμερα δεν είχαν πρόβλημα να πετύχουν ακόμα μία νίκη. Θύμα τους οι Νικς τους οποίους και νίκησαν με το άνετο 128-102 και μάλιστα χωρίς να χρειαστεί να φορτσάρουν. Χαρακτηριστικό το ότι ο Greek Freak έπαιξε μόλις 21 λεπτά, προλαβαίνοντας όμως να πετύχει 37 πόντους με στατιστική για Όσκαρ.



Στα του αγώνα η διαφορά μιλάει από μόνη της και αν οι γηπεδούχοι δεν έπαιρναν το πόδι από το γκάζι θα έφτανε πολύ παραπάνω και από τους 30 πόντους που είχε φτάσει στην τρίτη περίοδο.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές που έφτασαν το 36-6 όπως αναφέραμε ήταν ο Γιάνναρος με 37 πόντους σε μόλις 21 λεπτά συμμετοχής, με τον Μίντλετον να τον ακολουθεί με 17. Για τους ηττημένους που έπεσαν στο 11-30, ο Ραντλ είχε 25, ο Μπάρετ 22 και ο Πόρτις 20.

Κλείσιμο
Milwaukee Bucks vs New York Knicks Full Game Highlights | January 14, 2019-20 NBA Season

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης