Φερέιρα στους παίχτες του ΠΑΟΚ: Μπορείτε και καλύτερα…

Φερέιρα στους παίχτες του ΠΑΟΚ: Μπορείτε και καλύτερα…

Στο χαρακτήρα που παρουσίασαν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στον αγώνα με την ΑΕΚ στάθηκε ο Αμπέλ Φερέιρα, στην ομιλία του στη προπόνηση της Δευτέρας

abel-fer
Για την εικόνα των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ μίλησε ο Αμπέλ Φερέιρα στη χθεσινή προπόνηση της ομάδας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, αφού μοίρασε συγχαρητήρια για τη νίκη του «Δικεφάλου του Βορρά» σε ένα σημαντικό παιχνίδι, έκανε κάποιες παρατηρήσεις και τους έδωσε το σύνθημα ενόψει της συνέχειας των υποχρεώσεών τους.

«Δείξατε χαρακτήρα και πήρατε μια πολύ σημαντική νίκη, που θα μας βοηθήσει πολύ στη συνέχεια. Θα μπορούσε να μπει ένα γκολ ακόμα και στο δεύτερο μέρος, που θα μας έκανε να νιώσουμε πιο άνετα και θα πρέπει να είμαστε περισσότερο αποτελεσματικοί. Είμαι σίγουρος ότι και εσείς το ξέρετε πως μπορείτε και πολύ καλύτερα», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Φερέιρα, σύμφωνα με τη Live Sport.

Ο Πορτογάλος προπονητής ήταν ικανοποιημένος από την αποφασιστικότητα που έβγαλαν οι παίκτες του, όμως δεν του άρεσαν κάποια λάθη που έγιναν και είχαν ως αποτέλεσμα οι «ασπρόμαυροι» να δίνουν εύκολα την μπάλα στην ΑΕΚ και δεν θέλει να επαναληφθούν ξανά σε αγώνα οι μεγάλες μπαλιές.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης