Βράνιες για το ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: «Θα με τρελάνετε; Αμφιβάλλει κανείς για το φάουλ;»

Βράνιες για το ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: «Θα με τρελάνετε; Αμφιβάλλει κανείς για το φάουλ;»

Ο Όγκνιεν Βράνιες δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο Ισραηλινός διαιτητής δεν σφύριξε φάουλ στη φάση που προηγήθηκε του πέναλτι στον Βιεϊρίνια - Στην ΑΕΚ μιλούν για διπλό πέναλτι που δεν δόθηκε στον Κρίστιτσιτς από τον Βαρέλα στη φάση του 83ου λεπτού

vranies-aek
Έξαλλος με την απόφαση του Ορέλ Γκρίνφελντ να καταλογίσει πέναλτι στη φάση που ο ίδιος φαίνεται να σπρώχνεται από τον Κάρολ Σφιντέρσκι ήταν ο Όγκνιεν Βράνιες, κατά την επιστροφή της ΑΕΚ μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Συγκεκριμένα, κάποιοι φίλαθλοι μίλησαν με τον Βόσνιο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος δεν μπορούσε να πιστέψει πώς έλαβε τη συγκεκριμένη απόφαση ο Ισραηλινός διαιτητής.

«Θα με τρελάνετε; Είναι δυνατόν να αμφιβάλλει κανείς γι’ αυτό το φάουλ;», είπε μεταξύ άλλων ο απορημένος 30χρονος στόπερ, ο οποίος σε πηγαδάκια με συμπαίκτες του γελούσε για το «επιχείρημα» της μη διαμαρτυρίας του στη συγκεκριμένη φάση.

Μάλιστα, υπογράμμισε πως, αφού σπρώχτηκε από τον Πολωνό επιθετικό, συνέχισε να προσπαθεί να σταματήσει τον αντίπαλό του.

Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ - PAOK TV


Παρόμοια ήταν η εικόνα και στα αποδυτήρια της ΑΕΚ μετά το τελευταίο σφύριγμα του Ισραηλινού διαιτητή. Όπως γράφει σήμερα η «Ώρα των Σπορ», ο Μάσιμο Καρέρα και οι παίκτες του ήταν απογοητευμένοι από τα όσα είδαν στην αναμέτρηση με τον «Δικέφαλο του Βορρά» από τον Ορέλ Γκρίνφελντ.

Στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο θεωρούν ότι ο Ισραηλινός διαιτητής τους αδίκησε με το φάουλ που έδωσε πάνω στον Βράνιες, στη φάση του πέναλτι με το οποίο επικράτησαν τελικά οι Θεσσαλονικείς, και με διπλό πέναλτι που δεν δόθηκε στον Κρίστιτσιτς από τον Βαρέλα στη φάση του 83ου λεπτού.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως μετά το τέλος του αγώνα οι ποδοσφαιριστές συζητούσαν σε έντονο ύφος στα αποδυτήρια και αρκετοί από αυτούς έψαχναν τα στιγμιότυπα του ματς για να επιβεβαιώσουν πως έχουν δίκιο στις διαμαρτυρίες τους.

Κλείσιμο
Με πλήροφορίες από sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης