Γαλλία, Παρί Σεν Ζερμέν-Μονακό 3-3: Οι Μονεγάσκοι διέκοψαν το νικηφόρο σερί των Παριζιάνων

Γαλλία, Παρί Σεν Ζερμέν-Μονακό 3-3: Οι Μονεγάσκοι διέκοψαν το νικηφόρο σερί των Παριζιάνων

Νίκη τετράδας για τη Ναντ - Ανάσα για τη Ντιζόν, έμεινε πίσω η Λιλ

22120804
Στοπ στο νικηφόρο σερί της Παρί Σεν Ζερμέν στους έξι αγώνες έβαλε η Μονακό. Στο ματς που πριν από μερικά χρόνια θα λογιζόταν ως το γαλλικό ντέρμπι κορυφής, οι Μονεγάσκοι θύμισαν ξανά ομάδα Champions League στο ντεμπούτο του Ρομπέρτο Μορένο στον πάγκο της, έβαλε δύσκολα στους Παριζιάνους και τους έκοψε την φόρα στην πρώτη θέση, αποσπώντας τον βαθμό της ισοπαλίας με το εντυπωσιακό 3-3.

Το ματς ήταν γεμάτο γκολ και φάσεις, η Παρί προηγήθηκε μόλις στο 3' με τον Νεϊμάρ, αλλά οι φιλοξενούμενοι γύρισαν το ματς στο 13', με γκολ των Μαρτίνς (6') και Μπεν Γιεντέρ. Ωστόσο, πριν κλείσει το πρώτο μέρος, οι γηπεδούχοι έκαναν ανατροπή στην ανατροπή, χάρη στο αυτογκόλ του Τουρέ στο 24' και το δεύτερο γκολ του Νεϊμάρ με πέναλτι στο 42'.

Τελικά, η Μονακό χαμογέλασε τελευταία, χάρη στη χρυσή της αλλαγή, τον Ισλάμ Σλιμανί, ο οποίος πέρασε στο ματς στο 65' και πέντε λεπτά αργότερα διαμόρφωσε το τελικό 3-3, με το οποίο ανέβασε την ομάδα του στους 29 βαθμούς, στο -3 από την τετράδα. Από την άλλη, η πρωτοπόρος Παρί παραμένει 5 βαθμούς πάνω από την Μαρσέιγ και με ματς λιγότερο.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα και τα γκολ της μεγάλης γαλλικής αναμέτρησης:



Κλείσιμο
Παρί Σεν Ζερμέν (Τούχελ): Νάβας, Μεουνιέ, Μαρκίνιος, Σίλβα, Μπερνάτ, Ντι Μαρία (80' Σαράμπια), Γκεγιέ, Βεράτι (80' Παρέδες), Νεϊμάρ, Μπαπέ, Ικάρντι (86' Ικάρντι)

Μονακό (Μορένο): Λεκόντ, Χενρίχ, Γκλικ, Μαριπάν, Τουρέ, Φάμπρεγας (65' Σλιμανί), Μπακαγιόκο, Γκολόβιν, Μαρτίνς (82' Αγκιλάρ), Μπεν Γιεντέρ (85' Σίλβα), Κεϊτά Μπαλντέ

Νίκη τετράδας για Ναντ

Ο στόχος της ευρωπαϊκής εξόδου παραμένει ορθάνοιχτος για την Ναντ, η οποία πέρασε και από την έδρα της Σεντ-Ετιέν με 2-0 και ανέβηκε στην 4η θέση. Οι Κιτρινοπράσινοι άνοιξαν το σκορ στο 23' με τον άλλοτε παίκτη του Παναθηναϊκού, Μεχντί Αμπέιντ και κλείδωσαν τη νίκη στο 48' με σκόρερ τον Λούντοβιτς. Με αυτό το τρίποντο, ξεπέρασαν την Λιλ στους 32 βαθμούς και βρίσκονται στο -1 από την τρίτη Ρεν (με ματς λιγότερο), ενώ η Σεντ-Ετιέν παρέμεινε 15η στους 25.

Ανάσα για Ντιζόν, έχασε έδαφος η Λιλ

Τεράστια νίκη πανηγύρισε η Ντιζόν επί της Λιλ στην προσπάθεια της να κρατηθεί μακριά από την επικίνδυνη ζώνη. Οι γηπεδούχοι είχαν για σκόρερ τον Χούλιο Ταβάρες στο 47', με τους Λιλουά να μην καταφέρνουν να ισοφαρίσουν, μένοντας κι από το 67' με δέκα παίκτες λόγω δεύτερη κίτρινης του Σουμαρέ. Πλέον, η Ντιζόν ανέβηκε στους 21 βαθμούς, στο -4 από την 18η Αμιάν, ενώ αντίθετα η Λιλ κόλλησε στους 31 και έπεσε εκτός τετράδας.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης