Premier League: Πέταγαν «φωτιές» Τσέλσι και Γιουνάιτεντ - Δείτε όλα τα γκολ

Premier League: Πέταγαν «φωτιές» Τσέλσι και Γιουνάιτεντ - Δείτε όλα τα γκολ

Με εμφατικό τρόπο επέστρεψαν στις νίκες Τσέλσι και Γιουνάιτεντ, επικρατώντας των Μπέρνλι (3-0) και Νόριτς (4-0) αντίστοιχα για την 22η αγωνιστική της Premier League

000_1NM7YC
Μαν. Γιουνάιτεντ - Νόριτς 4-0: Τεσσάρα για... τετράδα

Οι ήττες στα ντέρμπι με Άρσεναλ, Σίτι έφεραν ξανά... σύννεφα πάνω από το Ολντ Τράφορντ, οπότε το... ξέσπασμα με τη Νόριτς ήρθε την καλύτερη στιγμή! Η Γιουνάιτεντ με κορυφαίους τους Μάτα, Ράσφορντ, διέλυσε με 4-0 την ουραγό, πέρασε στην 5η θέση και βρέθηκε στο -5 από την Τσέλσι!

Η Γιουνάιτεντ μπήκε δυνατά με στόχο να πετύχει ένα γρήγορο γκολ που θα έδιωχνε και το άγχος. Πήρε τον έλεγχο, δεν άφησε στη Νόριτς περιθώρια αμφισβήτησης, όμως δε βρήκε και χώρους για να φανεί απειλητική! Ο Ράσφορντ προσπαθούσε με ατομικές ενέργειες να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα χωρίς όμως αποτέλεσμα. Χρειάστηκε να φτάσουμε στο 27' για να έρθει το πρώτο τέρμα! Ο Μάτα έβγαλε υπέροχη σέντρα και ο Ράσφορντ με ιδανική προβολή γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο τις 200 συμμετοχές του με τη Μάντσεστερ! Η Γιουνάιτεντ πίεσε για ένα δεύτερο τέρμα, αλλά Περέιρα και Μαρσιάλ δεν τα κατάφεραν. Βέβαια, σημαντικό ρόλο για τη διατήρηση του μηδέν στην άμυνά της έπαιξε και ο Ντε Χέα, ο οποίος στο 44΄ έκανε την επέμβαση της αγωνιστικής στο πλασέ του Κάντγουελ!

Το δεύτερο ημίχρονο είχε ουσία, γκολ και ένα εύκολο τρίποντο για την ομάδα του Σόλσκιερ. Χρειάστηκε... δυο λεπτά για να πετύχει ισάριθμα τέρματα και να «κλειδώσει» τη νίκη. Στο 52' ο Γουίλιαμς έφυγε... σφαίρα από τα αριστερά, ανατράπηκε από τον Κρουλ και ο Ράσφορντ πέτυχε το 2-0. Δυο λεπτά αργότερα, ο Μάτα έκανε δεύτερη υπέροχη ασίστ και ο Μαρσιάλ με καρφωτή κεφαλιά σημείωσε το 3-0! Ο Γουίλιαμς θα μπορούσε να είχε κάνει... μαγικό ματς, αν στο 57' δεν έχανε την ευκαιρία της χρονιάς! Η Γιουνάιτεντ επέστρεψε στις νίκες με εμφατικό τρόπο, μιας και στο 76' ο Γκρίνγουντ που είχε περάσει αλλαγή με πολύ ωραίο σουτ διαμόρφωσε το 4-0!

Τσέλσι – Μπέρνλι 3-0: Τριάρα και κράτησε τη διαφορά
Κλείσιμο

Με ένα μικρό διάλειμμα ισοπαλίας που είχε ακολουθήσει τη νίκη στο ντέρμπι με την Αρσεναλ, η Τσέλσι επέστρεψε άμεσα στις επιτυχίες και διατήρησε τη διαφορά της στο +5 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία την απειλεί στη μάχη για το Champions League. Οι Μπλε δεν είχαν πρόβλημα να φτάσουν εύκολα στο 3-0 επί της Μπέρνλι, με τον Αμπραχαμ να φτάνει τα 13 γκολ στο πρωτάθλημα.

Η αρχή έγινε με το εύστοχο πέναλτι του Ζορζίνιο (27'), για να ακολουθήσουν οι Αμπραχαμ (38') και Χάντσον-Οντόι (49'), με τον τελευταίο να βάζει το πρώτο του στην Premier League. Οι Λονδρέζοι που θα μπορούσαν να έχουν φτάσει πολύ ψηλά τον δείκτη του σκορ, είχαν τρεις εντός ήττες στα προηγούμενα τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος.

Τσέλσι (Φρανκ Λάμπαρντ): Κέπα, Ρούντιγκερ, Αθπιλικουέτα, Κρίστενσεν, Τζέιμς, Μπάρκλεϊ, Ζοσρζίνιο, Μάουτν, Γουίλιαν, Αμπραχαμ, Χάντσον-Οντόι

Μπέρνλι (Σον Ντάις) Πόουπ, Λόουτον, Μι, Ταρκόφσκι, Τέιλορ, Λένον, Κορκ, Γουέστγουντ, Χέντρικ (73' Βίντρα), Γουντ, ΜακΝιλ.

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης