Super League 1, ΑΕΛ - Άρης 0-0 : Όλα μηδέν στη Λάρισα

Super League 1, ΑΕΛ - Άρης 0-0 : Όλα μηδέν στη Λάρισα

Ισόπαλοι 0-0 τελείωσαν στο AEL FC Arena, η ΑΕΛ με τον Άρη σε ένα νευρικό ματς, με τους κίτρινους να έχουν συγκάτοικο την Ξάνθη πλέον με 26 βαθμούς στην 4η θέση της βαθμολογίας της Super League 1

LARISA
Ήθελαν αλλά δεν μπορούσαν στο AEL FC Arena οι ΑΕΛ και ο Άρης. Οι γηπεδούχοι που μετά την ήττα από την Ξάνθη ήθελαν το τρίποντο προκειμένου να ανέβουν και πάλι στην πεντάδα, προσπάθησαν λίγο περισσότερο, όμως οι απουσίες φάνηκε πως τους επηρέασαν και δεν μπόρεσαν να σκοράρουν. Οι Θεσσαλονικείς από την άλλη, μετά την εξαιρετική εμφάνιση και μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ με 4-2, αλλά και τη νίκη επί της Ξάνθης για το Κύπελλο στα Πηγάδια με 1-0, φάνηκαν κουρασμένοι.

Η ομάδα του Ένιγκ σε καμία περίπτωση δεν έβγαλε τον τσαμπουκά του ντέρμπι και ουσιαστικά έμεινε στο μηδέν, χωρίς να κάνει ούτε μία σημαντική ευκαιρία. Ίσως ο Κρίστινσον να μην ακούμπησε καν την μπάλα σε όλο το παιχνίδι, ενώ από την άλλη ο Κουέστα δύο φορές που χρειάστηκε ήταν εκεί.

Με τον βαθμό της ισοπαλίας η ΑΕΛ ανέβηκε στην 6η θέση με 23 βαθμούς, ενώ ο Άρης έπιασε την Ξάνθη στην 4η έχοντας 26. Συνολικά μιλάμε για ένα κακό, εξαιρετικά κακό ματς χωρίς πολλές φάσεις, χωρίς ρυθμό και με δυνατά μαρκαρίσματα, που σίγουρα δεν άφησε σε καμία περίπτωση ικανοποιημένο τον κόσμο που και στο γήπεδο βρέθηκε, αλλά και το είδε από την τηλεόραση. Είναι από τα ματς, που σε μία ώρα το πολύ έχει ξεχαστεί.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ: Κρίστινσον, Μιχαήλ, Ουάρντα, Μιλοσάβλιεβιτς (78’ Μπούστος), Παπάζογλου (86’ Νούνιτς), Μόρας, Καρανίκας, Σεσέροβιτς (90+3’ Μπάλλας), Μπέρτος, Κάτσε,Μπράλιτς

Στον πάγκο έμειναν οι: Σουλούκος, Ζίζιτς, Γκόλιας, Πινακάς

Άρης: Κουέστα, Κόρχουτ, Δεληζήσης, Βέλεθ, Ρόουζ, Σάσα (62’ Μπα), Ματίγια, Φετφατζίδης, Ιντέγε, Μπρούνο Γκάμα (79’ Μαρτίνες), Λάρσον (69’ Ντιγκινί)

Κλείσιμο
Στον πάγκο έμειναν οι: Έμαν, Σόουζα, Μαντσίνι

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης