Super League 2, Εργοτέλης - Απόλλων Σμύρνης 0-2: «Διπλό» με την… αύρα του Τεννέ

Super League 2, Εργοτέλης - Απόλλων Σμύρνης 0-2: «Διπλό» με την… αύρα του Τεννέ

Ο Απόλλων Σμύρνης με δύο γκολ του Μπεντινέλι επικράτησε με 0-2 μέσα στην έδρα του Εργοτέλη με τον Μπάμπη Τεννέ να ξεκινάει με τρίποντο τη νέα του θητεία στον πάγκο της «Ελαφράς Ταξιαρχίας»

5001695
Με νίκη συνοδεύτηκε η επιστροφή του Τεννέ στον πάγκο του Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος πέρασε νικηφόρα με 2-0 από την έδρα του Εργοτέλη και μείωσε στους τέσσερις βαθμούς τη διαφορά από τον πρωτοπόρο ΠΑΣ Γιάννινα με ματς περισσότερο.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο 28' όταν ο Μπεντινέλι έγινε αποδέκτης της κάθετης και με πλασέ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Καλογεράκη για το 0-1.

Στο 38' ο Εργοτέλης έφτασε κοντά στην ισοφάριση, αλλά το πλασέ του Ροβίθη πέρασε δίπλα από το κάθετο.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Εργοτέλης δημιούργησε τελικές, χωρίς ωστόσο να βρει στόχο. Ο Απόλλων Σμύρνης διατηρούσε αυτό το 0-1 και κλείδωσε τη νίκη στο 88' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπεντινέλι, ο οποίος έγραψε το τελικό 0-2 με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Έτσι ο Τεννές ξεκίνησε με το δεξί στον πάγκο της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» με τον τέταρτο στη βαθμολογία Εργοτέλη να γνωρίζει την ήττα έπειτα από τρία συνεχόμενα «τρίποντα».

Οι συνθέσεις:

Κλείσιμο
Εργοτέλης (Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Προβυδάκης, Σπίριακ, Μπάτζιος, Μπότε, Μπουρσέλης (31′ Μπουτσάκης), Μπρους (81´ Μανουσάκης), Τσέλιος, Μπαράτα, Ροβίθης, Έφορντ

Απόλλων Σμύρνης (Τεννές): Χουάντερσον, Κύργιας, Ζησόπουλος, Λαρέα, Κολ, Μπεντινέλι, Γκίνο, Βάρκας (89´ Αγρόδημος), Βιτλής, Ιωαννίδης (54´ Γιαννιτσάνης (75´ Τσαμπούρης), Μαρκόφσκι

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης