Δυνατές ευρωπαϊκές μάχες με Τότεναμ-Λίβερπουλ και Ρεάλ-Ατλέτικο

Δυνατές ευρωπαϊκές μάχες με Τότεναμ-Λίβερπουλ και Ρεάλ-Ατλέτικο

Οι αναμετρήσεις ανάμεσα σε Τότεναμ-Λίβερπουλ (Σάββατο 19:30 Cosmote Sport1) και Ρεάλ Μαδρίτης-Ατλέτικο (Κυριακή 20:00) δεσπόζουν στην αθλητική αντζέντα του Σαββατοκύριακου

000_1LS491
Το Σαββατοκύριακο επέστρεψε και μαζί του και η αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά γήπεδα!

Δύσκολη «έξοδος» για την Λίβερπουλ στο Λονδίνο για την Premier League


Το αήττητο της Λίβερπουλ δοκιμάζεται στο Λονδίνο απέναντι στην Τότεναμ το Σάββατο για την 22η αγωνιστική της Premier League, στην… επανάληψη του τελικού του Champions League. Οι «κόκκινοι» βρίσκονται στο +13 και +14 από Λέστερ και Μάντσεστερ Σίτι αντίστοιχα έχοντας και ένα ματς λιγότερο, χωρίς ωστόσο και για λόγους γοήτρου να θέλουν να δώσουν δικαιώματα. Στον αντίποδα, οι «σπερς» που είναι έκτοι και στο -6 από την τέταρτη Τσέλσι θα στερηθούν την πολύτιμη βοήθεια του Χάρι Κέιν, ο οποίος θα μείνει νοκ άουτ για περίπου τρεις μήνες.

Η Λέστερ υποδέχεται την Σαουθάμπτον, η Σίτι δοκιμάζεται στο «Βίλα Παρκ» από την Άστον Βίλα, ενώ η Τσέλσι φιλοξενεί την Μπέρνλι. Ενδιαφέρουσα είναι και η μονομαχία της ένατης Κρίσταλ Πάλας με την δέκατη Άρσεναλ, ενώ η πέμπτη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμετράται στο «Ολντ Τράφορντ» με την Νόριτς.

Η συνέχεια στην 22η αγωνιστική:

Σάββατο 11/1

Κρίσταλ Πάλας-Άρσεναλ (14:30)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Νόριτς (17:00)
Κλείσιμο
Λέστερ-Σαουθάμπτον
Έβερτον-Μπράιτον
Τσέλσι-Μπέρνλι
Γουλβς-Νιούκαστλ
Τότεναμ-Λίβερπουλ (19:30)

Κυριακή 12/1

Μπόρνμουθ-Γουότφορντ (16:00)
Άστον Βίλα-Μάντσεστερ Σίτι (18:30)

Μάχες τετράδας στη Serie A

Στην 19η αγωνιστική της Serie A, η τρίτη Λάτσιο υποδέχεται την όγδοοη Νάπολι, που ψάχνει απεγνωσμένα ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στους λατσιάλι.

Ακόμη, η Ίντερ που βρίσκεται στην κορυφή  (ισοβαθμεί με την Γιουβέντους) φιλοξενεί την πέμπτη Αταλάντα, ενώ η τέταρτη Ρόμα υποδέχεται την Γιουβέντους.

Τέλος, η  δωδέκατη Μίλαν, η οποία ύστερα από την επιστροφή του Ζλάταν στο ρόστερ της δεν έδειξε σημάδια ανάκαμψης, δοκιμάζεται στην έδρα της έκτης Κάλιαρι.

Η 19η αγωνιστική της Serie A:

Σάββατο 11/1

Κάλιαρι-Μίλαν
Λάτσιο-Νάπολι
Ίντερ-Αταλάντα (21:45)

Κυριακή 12/1

Ουντινέζε-Σασουόλο
Σαμπντόρια-Μπρέσια
Φιορεντίνα-ΣΠΑΛ
Τορίνο-Μπολόνια
Βερόνα-Τζένοα
Ρόμα-Γιουβέντους (21:45)

Δευτέρα 13/1
Πάρμα-Λέτσε

Υπόθεση... Μαδρίτης θα είναι ο εφετινός τελικός του Super Cup Ισπανίας

Η Ατλέτικο Μαδρίτης με τρομερή ανατροπή στο φινάλε νίκησε με 3-2 την Μπαρτσελόνα κι εξασφάλισε το δεύτερο εισιτήριο για τον καταληκτικό αγώνα της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί το βράδυ της Κυριακής (12/01, 20:00) στη Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας, με αντίπαλο την συμπολίτισσα Ρεάλ Μαδρίτης.

Όσον αφορά την αγωνιστική κατάσταση στα δύο στρατόπεδα, η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν θα στερηθεί τους βασικούς επιθετικούς της Γκάρεθ Μπέιλ και Καρίμ Μπενζεμά, ένα κενό που θα κληθούν να αξιοποιήσουν οι χαφ Τόνι Κρόος, Λούκα Μόντριτς και Ίσκο. Από την άλλη πλευρά, η Ατλέτικο του Ντιέγκο Σιμεόνε θα βασιστεί στους εξαιρετικά φορμαρισμένους Άλβαρο Μοράτα, Κόκε και Άνχελ Κορέα.

Μάλιστα εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός πως το συγκεκριμένο παιχνίδι διεξάγεται για πρώτη φορά μεταξύ δύο μονομάχων, οι οποίες δεν έχουν κατακτήσει κανέναν εγχώριο τίτλο την περασμένη σεζόν.

Ντέρμπι Παρί Σεν Ζερμέν-Μονακό στη Ligue A

Το παιχνίδι ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και τη Μονακό τραβάει όλα τα βλέμματα στην 20η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος. Μπορεί τις δύο ομάδες να τις χωρίζουν 17 βαθμοί και οι Παριζιάνοι να έχουν πάρει ήδη σαφές προβάδισμα απ΄ τους υπόλοιπους για τον τρίτο σερί τίτλο τους, αλλά ένα παιχνίδι με τη Μονακό (η οποία είναι η μοναδική ομάδα που έχει πάρει πρωτάθλημα πλην της Παρί από το 203 μέχρι σήμερα, το 2017), είναι πάντα ντέρμπι.

Για τους Μονεγάσκους, οι οποίοι έχουν σερί τεσσάρων αήττητων αγώνων στη Ligue 1, αυτό θα είναι το πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ρόμπερτ Μορένο στον πάγκο, έπειτα από την απόλυση του Λεονάρντο Ζαρντίμ. Από την άλλη, η Παρί έχει σερί έξι συνεχόμενων νικών.

Στο υπόλοιπο πρόγραμμα ξεχωρίζει η «μάχη» των παραδοσιακών δυνάμεων Μπορντό και Λιόν, οι οποίες ωστόσο δεν τα πηγαίνουν καθόλου καλά στο φετινό πρωτάθλημα, ισοβαθμώντας στη 12η θέση με 26 βαθμούς.

Το πρόγραμμα της συνέχειας της 20ης αγωνιστικής:

Σάββατο 11/1

Μπορντό-Λιόν (18:30)
Τουλούζ-Μπρεστ (21:00)
Αμιεν-Μοντπελιέ
Ανζέ-Νις
Νιμ-Ρεμς
Μετζ-Στρασμπούργ

Κυριακή 12/1

Σεντ Ετιέν-Ναντ (16:00)
Ντιζόν-Λιλ (18:00)
Παρί Σεν Ζερμέν-Μονακό (22:00)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης