Απολογήθηκε ο Ολυμπιακός στην Πειθαρχική Επιτροπή

Απολογήθηκε ο Ολυμπιακός στην Πειθαρχική Επιτροπή

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός απολογήθηκε το μεσημέρι στην Πειθαρχική Επιτροπή της Super League 1 και υποστήριξε πως η Αστυνομία φέρει ευθύνη για τα επεισόδια στον περιβάλλοντα χώρο του "Γ. Καραϊσκάκης" πριν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

4998044
Ο Ολυμπιακός κινδυνεύει με νέα τιμωρία της έδρας του από δύο έως τέσσερις αγωνιστικές για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Στην απολογία τους οι «ερυθρόλευκοι» μέσω του δικηγόρου τους, Γιάννη Χατζησαββάογλου, ανέφεραν ότι τα επεισόδια δεν έγιναν σε χώρο ευθύνης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, και πως έλαβαν χώρα μεταξύ των δύο πάρκινγκ του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης».     

Στη συνέχεια, κατέθεσαν ένσταση «άκυρης κλήσης» για τη δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, καθώς η κλήση «δεν είχε τα σωστά αναγνωστέα έγγραφα». Ο υπεύθυνος ασφαλείας του Ολυμπιακού ανέφερε:

«Τα επεισόδια δημιουργήθηκαν λόγω λανθασμένου χειρισμού της αστυνομίας. Είχαμε συμφωνήσει να έρθει πρώτα η αποστολή του Παναθηναϊκού στις 17:45 και μετά από περίπου 10 λεπτά εκείνη του Ολυμπιακού. Δεν έγινε όμως αυτό, αλλά το αντίθετο. Έξω από το γήπεδο είχε συμφωνηθεί να υπάρχουν 200 φίλαθλοί μας που θα εμψύχωναν την αποστολή. Η αστυνομία ωστόσο δεν επέτρεψε να πλησιάσουν στην είσοδο του σταδίου και τότε δημιουργήθηκε η ένταση που κράτησε για 5-6 λεπτά. Ήταν λάθος της αστυνομίας, δεν τηρήθηκαν όσα είχαν συμφωνηθεί. Διαφορετικά δεν θα είχε συμβεί τίποτα».

Η απόφαση αναμένεται εντός της ημέρας.

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης