Καταγγελία κατά του ΠΑΟΚ για την δολοφονία του Βούλγαρου οπαδού ετοιμάζει η Μπότεφ Πλόβντιβ

Καταγγελία κατά του ΠΑΟΚ για την δολοφονία του Βούλγαρου οπαδού ετοιμάζει η Μπότεφ Πλόβντιβ

Καταγγελία κατά του ΠΑΟΚ σε UEFA και FIFA αναμένεται να κάνει η Μπότεφ Πλόβντιβ, για τον θάνατο του 28χρονου οπαδού στη Θεσσαλονίκη

nekrops-opados
Την τιμωρία του ΠΑΟΚ αναμένεται να ζητήσει επίσημα η Μπότεφ Πλόβντιβ, για τον τραγικό θάνατο του 28χρονου Τόσκο Μποτζατζίσκι σε επεισόδια με οπαδικό χαρακτήρα.

Ο βουλγαρικός σύλλογος αναμένεται να απευθύνει καταγγελία στην FIFA και την UEFA, κατά του συλλόγου της Θεσσαλονίκης, όπως επιβεβαίωσε μέσω του Metropolis 95,5 ο εκπρόσωπος Τύπου της Μπότεφ, Τοντόρ Μπλαγκόφ.

Ο άτυχος οπαδός της βουλγαρικής ομάδας βρήκε τραγικό θάνατο σε ενέδρα οπαδών του ΠΑΟΚ την προηγούμενη Κυριακή.

Για την υπόθεση είχαν συλληφθεί τρία άτομα - ανάμεσά τους και η γυναίκα η οποία πέρασε πάνω από τον 28χρονο οπαδό καθώς περνούσε από την περιοχή την ώρα της επίθεσης.

Η 26χρονη έχει αφεθεί ελεύθερη και αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και της εγκατάλειψης θύματος τροχαίου, σε βαθμό πλημμελήματος και οι δύο.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε και ο 26χρονος ενώ αντίθετα προφυλακίστηκε ο 24χρονος συγκατηγορούμενός του.

Σε βάρος τους ο εισαγγελέας πρωτοδικών έχει ασκήσει ποινική δίωξη -κατά περίπτωση- για δύο κακουργήματα και εννέα πλημμελήματα. Οι διωκόμενες σε βαθμό κακουργήματος πράξεις αφορούν την θανατηφόρα σωματική βλάβη και τη συνέργεια σε βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, ενώ ανάμεσα στις πλημμεληματικού χαρακτήρα πράξεις είναι η συμπλοκή, η φθορά ξένης ιδιοκτησίας, η διατάραξη κοινής ειρήνης, παραβάσεις των νόμων περί αθλητισμού και όπλων κ.ά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης