Ολυμπιακός: Έντονη δυσαρέσκεια για Κεμζούρα, κρίνεται τις επόμενες μέρες

Ολυμπιακός: Έντονη δυσαρέσκεια για Κεμζούρα, κρίνεται τις επόμενες μέρες

Η διοίκηση του Ολυμπιακού σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr δεν είναι καθόλου ευχαριστημένη από την παρουσία του Λιθουανού προπονητή στον πάγκο της ομάδας

4995743
Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να απογοητεύει με την αγωνιστική του εικόνα και πλέον υπάρχει δυσαρέσκεια προς το πρόσωπο του Λιθουανού τεχνικού.

Ο Κεστούτις Κεμζούρα επιλέχθηκε να αντικαταστήσει τον Ντέιβιντ Μπλατ στον πάγκο των «ερυθρόλευκων» μέχρι το τέλος της σεζόν.

Μετά και τη χθεσινή εμφάνιση της ομάδας κόντρα στη Φενέρμπαχτσε η κατάσταση έχει διαφοροποιηθεί και πλέον τις επόμενες μέρες κρίνεται η παραμονή του Κεμζούρα στον πάγκο της ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος εξέφρασαν τα παράπονά τους χθες αργά το βράδυ σε συνάντηση που έγινε αρκετή ώρα μετά το τέλος του παιχνιδιού μεταξύ των διοικούντων.

Οι πρόεδροι υποστηρίζουν πως έχει περάσει αρκετό διάστημα και δεν υπάρχουν σημάδια βελτίωσης. Επίσης άλλαξαν το ρόστερ σε μεγάλο βαθμό ύστερα από απαίτηση του Λιθουανού coach και ως προς τις αποχωρήσεις (Κουζμίνσκας, Πάντερ) ενώ ταυτόχρονα του πήραν τους παίκτες που επέλεξε από μία μικρή ομολογουμένως δεξαμενή ελεύθερων παικτών (Ρότσεστι, Ριντ).

Τέλος, υπάρχει δυσαρέσκεια για την εικόνα της ομάδας σε θέματα νοοτροπίας παικτών εν ώρα του αγώνα, αφού διακρίνουν αδιαφορία.

Κλείσιμο
Οι Αγγελόπουλοι τις επόμενες μέρες θα αποφασίσουν αν θα προχωρήσουν σε αλλαγή προπονητή αφού θα κρίνουν τον Κεμζούρα στις αμέσως επόμενες υποχρεώσεις.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης