Super League - Ολυμπιακός: Θα απέχουμε εάν δεν γίνουν ριζικές αλλαγές σε ΚΕΔ – ΕΠO

Super League - Ολυμπιακός: Θα απέχουμε εάν δεν γίνουν ριζικές αλλαγές σε ΚΕΔ – ΕΠO

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξήγησε τους λόγους της απουσίας από την κρίσιμη συνεδρίαση του ΔΣ της Super League, ξεκαθαρίζοντας πως δεν πρόκειται να παρευρεθούν ξανά εκτός κι αν γίνουν ριζικές αλλαγές σε ΕΠΟ και ΚΕΔ

4994431
Το μεσημέρι της Δευτέρας είχε προγραμματιστεί στα γραφεία της Super League η έκτακτη συνεδρίαση των ΠΑΕ για το θέμα της αποχής μέσω… κωλύματος, που δήλωσαν οι διαιτητές και βοηθοί της πρώτης κατηγορίας και αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη.

Μεταξύ άλλων, από τη συγκεκριμένη συνεδρίαση αποφάσισε να απόσχει η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Με την απουσία των Ερυθρόλευκων να συζητιέται έντονα και να προκαλεί απορίες.

Απορίες, όμως, που λύθηκαν άμεσα από πηγές των Πειραιωτών, που επέλεξαν να εξηγήσουν το σκεπτικό της ΠΑΕ, αλλά και την απροθυμία της να γίνει μέρος μιας «φαρσοκωμωδίας».

Συγκεκριμένα, σε σχετική ερώτηση, πηγές του Ολυμπιακού ανέφεραν χαρακτηριστικά ότι οι Πειραιώτες θα απέχουν από όλες τις συζητήσεις που δεν αφορούν το λόγο και τις πραγματικές αιτίες που το ποδόσφαιρο της χώρας έχει φτάσει σε ευτελή επίπεδα.

«Θα απέχουμε από κάθε τέτοια κουβέντα, εάν δεν γίνουν ριζικές αλλαγές στην ΚΕΔ και την ΕΠΟ. Δεν συμμετέχουμε σε καμία φαρσοκωμωδία. Το μόνο για το οποίο θα συζητήσουμε σοβαρά είναι το πώς έχει ξεφτιλιστεί το ελληνικό ποδόσφαιρο» ανέφεραν χαρακτηριστικά πηγές της ΠΑΕ.

Εξηγώντας με σαφήνεια την άτεγκτη στάση που θα τηρήσει ο Ολυμπιακός απέναντι σε όλους όσοι έχουν προκαλέσει ζημιά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είτε αυτοί είναι διαιτητές είτε παράγοντες.

Εξάλλου, όπως σημειώθηκε, «όταν κάτι εξευτελίζεται σε τέτοιον βαθμό, δεν μπορεί να μπει στη ζυγαριά, εάν δεν υπάρχει συζήτηση επί της ουσίας του προβλήματος».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης