Ο Κριστιάνο αποκαλύπτει στην σέξι Ντιλέτα το μεγαλύτερο μεθύσι που έκανε

Ο Κριστιάνο αποκαλύπτει στην σέξι Ντιλέτα το μεγαλύτερο μεθύσι που έκανε

Μπορεί ο Κριστιάνο Ρονάλτο να αποφεύγει το αλκοόλ προκειμένου να διατηρήσει την φοβερή φυσική του κατάσταση, ωστόσο δεν δίστασε να ομολογήσει σε συνέντευξή του στην ιταλική τηλεόραση την περιπέτεια του με ένα ποτήρι σαμπάνια

dazn
Ο CR7 μίλησε στην εντυπωσιακή Ιταλίδα δημοσιογράφο, Ντιλέτα Λεότα και αναφέρθηκε στην πιο όμορφη και ευτυχισμένη νύχτα της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Φυσικά, ήταν στο Euro του 2016, όπου ναι μεν είχε τραυματιστεί και έχασε το μεγαλύτερο κομμάτι του τελικού απέναντι στους Γάλλους, ωστόσο, πανηγύρισε την τεράστια επιτυχία της εθνικής ομάδας της πατρίδας του γνωρίζοντας πως είχε συμβάλει για να... ξαναμπεί στον ποδοσφαιρικό χάρτη το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας.

«Είναι το πιο σπουδαίο τρόπαιο που έχω πανηγυρίσει το Ευρωπαϊκό του 2016. Θυμάμαι ήταν αξέχαστη βραδιά με πόνο, γέλιο, δάκρυα, αγωνία, κραυγές, ενώ κατάφερα να μεθύσω! Έκλαιγα τόσο πολύ που μετά το ματς με τη Γαλλία είχα αφυδατωθεί και κατέβασα με τη μια ένα ποτήρι σαμπάνια, αλλά αμέσως θυμήθηκα ότι δεν πίνω ποτέ και τίποτα» είπε ο Κριστιάνο στο DAZN!

Full Interview CRISTIANO RONALDO DAZN w/ Diletta Leotta


Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης