All Star Game 2020: Ξεκίνησε η ψηφοφορία για το κοινό

All Star Game 2020: Ξεκίνησε η ψηφοφορία για το κοινό

Πώς μπορείτε να ψηφίσετε για να στηρίξετε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

ante-all
Το βράδυ της Τετάρτης, όπως είχε ανακοινωθεί από το ΝΒΑ, άνοιξε η ψηφοφορία για το κοινό ώστε να επιλέξει τους παίκτες του All Star Game 2020.

Το εορταστικό τριήμερο (14-16/02) θα διεξαχθεί στο Σικάγο με όλα τα γνωστά happenings.

Το κοινό μπορεί να ψηφίσουν τους βασικούς παίκτες, γράφοντας «NBA All-Star Vote» στο Google, την εφαρμογή της Google και μέσω του Google Assistant. Επιπλέον ο κόσμος μπορεί να ψηφίζει μέσω nba.com και της εφαρμογής του ΝΒΑ.

Κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας, οι φίλαθλοι θα μπορούν να συμπληρώνουν τις επιλογές τους μια φορά κάθε μέρα σε NBA App and NBA.com, αλλά και σε Google και Google Assistant. Όλοι οι παίκτες του ΝΒΑ είναι διαθέσιμοι για επιλογή. Υπάρχουν 5 μέρες, όπου οι ψήφοι θα μετρούν διπλοί (2,3, 10, 16 και 20 Ιανουαρίου).

Οι παίκτες του ΝΒΑ και τα media θα λάβουν επίσης μέρος στην ψηφοφορία με το να διαλέξουν τους βασικούς του All Star Game. Η ψήφος των fans θα μετρά 50%, ενώ από 25% των παικτών και των media. Παίκτες και media θα μπορούν να συμπληρώσουν την πεντάδα, βάζοντας 3 παίκτες για τη frontcourt και 2 guards από Ανατολή και Δύση.

Η ψηφοφορία θα ολοκληρωθεί στις 16 Ιανουαρίου.

Κλείσιμο
Το TNT θα αποκαλύψει τους βασικούς του All Star Game μαζί με τους δύο αρχηγούς την Πέμπτη 23 Γενάρη. Επιπλέον θα αποκαλυφθούν και οι αναπληρωματικοί όπως θα τους επιλέξουν οι προπονητές του ΝΒΑ στις 30 Γενάρη.

Τα ρόστερ του All Star Game θα συγκροτηθούν από τους δύο αρχηγούς (πέρυσι ήταν ο Γιάννης με τον ΛεΜπρόν).

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης