Ανακοίνωσε επίσημα Τσούμιτς ο Ολυμπιακός!

Ανακοίνωσε επίσημα Τσούμιτς ο Ολυμπιακός!

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι ο Νίκολα Τσούμιτς, με την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ να ανακοινώνει την απόκτηση του από την Ραντνίσκι Νις

165556
Την απόκτηση του 21χρονου εξτρέμ, Νίκολα Τσούμιτς ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός.

Ο ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε από τη Ραντνίσκι Νις, ομάδα από την οποία οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αποκτήσει και τον Ρατζέλοβιτς, και επί της ουσίας αποτελεί την πρώτη χειμερινή μεταγραφή της ομάδας του Μαρτίνς.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

Ο Νίκολα Τσούμιτς είναι Σέρβος ποδοσφαιριστής, γεννημένος στις 20 Νοεμβρίου 1998 και αγωνίζεται ως δεξιός εξτρέμ. Έχει αγωνιστεί ως τώρα στις ομάδες Σλόμποντα Ούζιτσε, Μέταλατς Γκόρνι Μιλάνοβατς και Ραντνίτσκι. Είναι διεθνής με την ομάδα της Σερβίας Κ21.

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του, ο παίκτης του Ολυμπιακού, δήλωσε:

«Είμαι ευτυχισμένος για την ολοκλήρωση της μεταγραφής μου στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, τον Ολυμπιακό. Μίλησα με τον πολύ καλό μου φίλο, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και μου είπε τα καλύτερα για την ομάδα, τις εγκαταστάσεις και τον κόσμο.

Δεν έκανα δεύτερη σκέψη, παρά το γεγονός πως με προσέγγισε ο ΠΑΟΚ για την απόκτησή μου, ενώ είχα ήδη συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό. Είναι πολύ μεγάλη πρόκληση για την καριέρα μου και θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ στις προσδοκίες των ανθρώπων που με επέλεξαν».
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης