NBA, Πίστονς-Ράπτορς 99-112: Με εμφάνιση πρωταθλητή

NBA, Πίστονς-Ράπτορς 99-112: Με εμφάνιση πρωταθλητή

Οι νικητές είχαν τρεις παίκτες με περισσότερους από 20 πόντους και έναν με 19

RAPROTS_MAIN
Με τρεις παίκτες να έχουν 20 και πλέον πόντους και έναν να σταματά στους 19, οι Ράπτορς θύμισαν την ομάδα που κατέκτησε πέρσι το πρωτάθλημα και πέρασαν από το Ντιτρόιτ επικρατώντας των Πίστονς με 112-99.

Η αλήθεια είναι πως μετά την φυγή του Λέοναρντ ελάχιστοι είναι αυτοί που πιστεύουν πως οι Ράπτορς μπορούν να επαναλάβουν την περσινή μαγική τους χρονιά, φτάνοντας σε συνεχόμενη κατάκτηση τίτλου, όπως και ελάχιστοι είναι αυτοί που θεωρούν πως θα μπορέσουν και να το διεκδικήσουν. Οι... δεινόσαυροι ωστόσο φροντίζουν σε πολλά από τα φετινά τους παιχνίδια, να δείχνουν σε όλους πως είναι έτοιμοι για σημαντικά πράγματα και φέτος. Το έδειξαν και στο Ντιτρόιτ επικρατώντας με άνεση των Πίστονς με 112-99 και έφτασαν έτσι το 19-8 στη βαθμολογία του NBA, με τα... πιστόνια να πέφτουν στο 11-17.

Οι Ράπτορς όπως φαίνεται και στο σκορ είχαν τον έλεγχο στην μεγαλύτερη διάρκεια του ματς και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη έχοντας τρεις παίκτες με 20 και πλέον πόντους, ενώ ο ακόμα ένας είχε 19. Συγκεκριμένα πρώτος σκόρερ ήταν ο Σιακάμ με 26, ο Ιμπάκα ήρθε από τον πάγκο και πέτυχε 25, ενώ ο Λόουρι είχε 20, με τον Ανουνόμπι να σταματά στους 19. Για τους ηττημένους ο Ντράμοντ είχε 22 και 18 ριμπάπουντ, ο Ρόουζ 16 και ο Γκρίφιν 15, αλλά δεν έφτασαν για να πάρει η ομάδα τους κάτι από το ματς αυτό.

Δείτε τα highlights του αγώνα:

Toronto Raptors vs Detroit Pistons Full Game Highlights | December 18, 2019-20 NBA Season


Κλείσιμο
PISTONS_PIN
RAPTORS_PIN


Πηγή: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης